Pets to Canada
-
Паспорт и прививка
-
Не всегда... турагентства не всегда разбираются в этом.
-
Так, але ж повинно бути якесь підтвердження осмотру - вони кажуть то є сертифікат , і робити його 7 тижнів ( ну 6 може) якщо дуже пощастить, тому я шукаю інфу - щоб прийти та чітко сформувати їм запит - бо схоже на те, що в нас пізні уявлення про сертифікат
-
Я так понимаю что иата сертификат вы не делали? Это у вас ф1 обменяный скорее всего...
-
дякую! ні, там лише написано до якого міста в Польщі
-
Тогда вас обманывают. И зачем вам сертификат? Кто его требует? И что за анализ??? Осмотра врача обычно достаточно.
-
Це невірне припущення - в нас все це є, все було по правилах зроблено
-
Ещё актуальны. Всё подойдёт. У вас написано в доках что вы в Канаду направляетесь?
-
Осмотр ставится в паспорт...вот вам один из закрепов почитайте... t.me/petstocanada/101548
-
І в мене ще питання - в паспорті тваринки треба проставити десь обробку від паразитів - бо нам тут роблять без відмітки - підкажіть де це ставити? Тобто нам приходить повідомлення - ми йдемо і робимо це в лікарні - але вони це не фіксують в паспорті
-
так ИАТА немає, я документи вам в особисті скинув, гляньте будь ласка
-
Да.
-
ВСЁ ЭТО ФИКСИРУЮТ В ПАСПОРТЕ!!! Не надо паниковать и строчить кучи сообщений...поверьте тут не одна тысяча людей уже улетела.
-
Дякую вам
-
Якщо нам зафіксують тільки останню обробку, це буде норм? Чи наполягти, щоб перенесли до паспорту всі обробки від паразитів, що були зроблені в Ірландії? Дякую за відповідь🙏
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, чи правда, що в Канаді заборона на ввезення Стаф терьєра?
-
В закрепе ещё много отвеченых вопросов t.me/petstocanada/74914
-
Хтось вже ввозив стаф терєра в Канаду, а точніше в Вінніпег? Відпишіться будь ласка