Pets to Canada
-
Ох, мы уже и во все мессенджеры писали, звонили 10+ раз, никто и нигде не помогает 😑
-
да, кот в салон. мне после подтверждения animal in cabin, поислали форму на оплату. видимо с багажем другая процедура. попробуйте написать в разные мессенджеры. мне по телефону 3 менеджера разное рассказывали и никто так и не помог толком. в чате все решилось за пару часов. я так поняла, очень от менеджера зависит решение вопроса. увы, попадаются не очень компетентные
-
На удержании, так что в принципе да
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Я чекала на підтвердження 10 днів, з них 5 вже заплачено, але писало що навіть не розглянуто. Я писала по 100 разів, і все ж відправили квитки, але краще постійно їм писати і питати, чи все в силі. Я пишу раз в тиждень, бронь тримаю на пульсі, перевіряю) хоч все і заплачено
-
У меня есть уже билеты на почте А собака до сих пор под вопросом. Вот с этим и непонятно что делать, менеджеры ничего не знают Было ли у кого-то подобное? Как в итоге получили подтверждение? Собака в багажн
-
Друзья, подскажите пожалуйста кто летел с Венгрии (Будапешт) в Торонто какая процедура перелёта? Спасибо 🙏
-
Расскажите пожалуйста куда в аэропорту сдавать собаку? Где и как забирать? Какие документы заполнять? Как проходимая эта процедура?
-
Англійською
-
Я буду летіти з Канади. За Україну не знаю,там свої правила
-
Добрий день, шановна спільното! Зараз попадаєте, бо спитаю те, що, мабуть, вже питали стомільйонів разів або ще не питали та питання з категорії "дратуті"😅🤷 та може хтось буде до мене таким добрим, щоб підказати🙏 Для тих, хто не бажає відповідати, .... не відповідайте )))♥️ Ось у чому справа: кішка моя вакцинована, має чіп, держпаспорт. Все, що треба Канаді. На титри здавати після 27.03. Але квитки в Канаду.... Тадада.... На 29 березня, цього року.../// Чи є якийсь вихід (може хтось "опрацював" на собі) у цій ситуації, окрім залишати улюбленицю або тощо?
-
Є, готово, дякую за підказку!!❤️