Pets to Canada
-
Добрий вечір!Скажіть будь ласка,чи буде кращим варіантом замовляти квитки безпосередньо в аеропорті? І чи вийде в канадському аеропорті купити квитки напрямок Варшава-Торонто-Вінніпег?
-
Доброго вечора можливо у когось була така сама ситуація, ми повинні були разом летіти з собачкою 8.03 у Канаду , але кондор відмінив місце чоловіка автоматично пропало і місце тварини . Зараз знайшла жінку яка летить у Монреаль 28 .03 і готова нам привезти нашого члена сім’ї . Вже купили білети у паспорт вказала її як другого власника. Але титри і всі документи на мене. Чи не буде проблем ? Я дуже хвилюсь щоб вона собаку не залишила у аеропорті якщо не пустять на літак. Летить спочатку лот потім Аир Канада. Питалась за документи у Аир Канади то сказали що довідки вже не потрібно робити так як є титри. Поясніть будьласка що краще доробити, так як обміняна довідка на кордоні уже не дійсна, також від глистів давали ще 8 березня. Будьласочка допоможіть боюсь щоб тварина не залишилась у аеропорті бо у Варшаві нікого немаю
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста кто знает какие правила перевозки собак в общественном транспорте? Можно в автобусе?
-
Доброго вечора, усім хто з України. Кому потрібна допомога з безкоштовними вивченням англійської 🇬🇧🇪🇺🇺🇸- пишіть мені в особисті +++, поділюся посиланням на телеграм канал.
-
спасибо ☺️
-
Why depending your own life on monthly income when you can earn $2500 daily and $25,000 weekly from home without stress.......If Interested Ask the Expert trader How ? @sergi_Expert @sergi_Expert t.me/trader_Guille_Expert t.me/trader_Guille_Expert
-
Печать у него, и вроде как согласен поставить
-
Добрый день, кто в Днепре делал доки животным, порекомендуйте клинику!
-
Сейчас сижу у начальника таможенного контроля по животными, говорит IATA не нужна!! И хоть ты тресни!!! Только вот ф1 и все. Куда бежать ?
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Врач отправила к нему, он начальник клиники. Вот и замкнутый круг....
-
www.instagram.com/zoomanji.dnipro/
-
Наверное так и сделаю. Спасибо.