Pets to Canada
-
У нас шесть животных, прививка от бешенства, европаспорт, чип - 60€ на одного. Вроде как сделали скидку, но с местными ценами на знаком)
-
Это как? Если у нас щенок 7 мес и будем делать одновременно чип с бешенством
-
У нас в тот же день делали
-
Привіт всім з хвостатими 🐶 Особиста порада ) Зовсім нещодавно ділилась своєї покупкою в Польщі: транспортер для золотистого ретрівера (33 кг, 3 роки) Отже авіакомпанія вирішила, що розмір 6 (926466 см) для ретрівера замалий. Майте просто на увазі, можливо потрібно купувати більший 🐾
-
У нас Biofel PCHR. А вот RABISTAR, которая часто есть в государственных ветклиниках, сказали не подходит для Канады. Опять таки, это то, что мне сказал ветврач
-
Мы в Италии тоже узнавали за эти Титов, то нам тоже сказали, что сначала вакцина потом через месяц анализ на титры и он действителен через три месяца. Как то так, не очень понятно это все
-
KLM, я летіла в Ірландію з пересадкою в Амстердамі. На рейс пустили, але в Амстердамі була довга пересадка (вони сказали, що від 3-ьох години пересадки собаки потрапляють в готель для тварин, де з ними гуляють) То в Амстердамі нам клітку самостійно замінили )
-
Доброго дня. KLM компанія. Я летіла в Ірландію з пересадкою в Амстердамі. На рейс пустили, але в Амстердамі була довга пересадка (вони сказали, що від 3-ьох години пересадки собаки потрапляють в готель для тварин, де з ними гуляють) То в Амстердамі нам клітку самостійно замінили )
-
Не знаю ) ми прилетіли в 00:00 ночі, нас зустрічав ветеринарний інспектор. На мої запитання просто розвів руками. З однієї сторони добре, що тепер маю більшу клітку, а з іншої - гірше, бо моя була краща, зручніша і до неї у мене залишились колеса, що дуже зручно з великою собакою. А до цієї клітки колеса не кріпляться (
-
Головне, щоб це не чужу клітку нам віддали ) ато людина засмутиться, можливо на виріст купували )