Pets to Canada
-
Спасибо!
-
Скажите пожалуйста ,а где нужно взять такую декларацию? письменная декларация, которая подтвердит, что ввоз четвероногого не является коммерческим;
-
Всем привет. Может кто-то перевозил собак из Украины во Францию по земле и может поделиться контактами перевозчиков? У нас на ноябрь рейс из Парижа в Калгари, нужно доставить мопса до Парижа, так как на самолёте до Парижа не получается по весу. Всем здоровых и счастливых питомцев.
-
Приземлились, ми (я з сином летіла) швидко пройшли паспортний контроль і пішли забирати валізи і собаку. Перед виходом з літака оголосили номер стрічки, де забирати валізи, я також спитала де забирати собаку. Прийшли ми на місце, валіз ще не було, тож пішли за собакою. Як тільки ми підійшли, одразу виставили нашу переноску. Вона була пустою, з відкритою дверкою, без будь-яких наклейок. В мене шок це нічого не сказати. За ці 20 хвилин я пережила 5 років життя. В голові найгірші сценарії...дитина стоїть плаче де його собака...я накинулася на якогось працівника, щоб шукали мою собаку. Вже екіпаж літака підійшов весь, всі кудись пишуть і кажуть мені не нервувати... Врешті решт виносять іншу переноску, в якій моя собака. Капітан сказав, що скоріше за все мою переноску не могли зафіксувати, або просто в більшу пересадили. В ній лежав її по запаху запісяний плед, взагалі не було лотка для води. Собака страшно хотіла пити. Ще з неї зняли шлею і її ніде вже не було (коли я собаку віддавала, я забула спитати чи треба зняти і залишила на ній). Коротше забрала я собаку, запасний ошийник я не взяла, шлеї немає, в мене тільки повідок її. Якось вигуляла трошки зробивши з повідка ошийник і поїхали додому. Доречі, офіцер сказала, що сплачувати за собаку нічого в цей раз не треба, а наступного разу треба буде, але я не запам'ятала скільки саме. Отака подорож. З собакою все гаразд, я п'ю заспокійливе. Бажаю всім гарної подорожі зі своїми хвостиками. Величезна подяка адмінам за вашу роботу!
-
У Франфурт приїхали 6-го жовтня, переночували у готелі і зранку поїхали в аеропорт. В аеропорт приїхали десь за 3 години до виліту. Напередодні, коли відкрилася реєстрація на рейс, я забронювала місця (брала якомога ближче до виходу, щоб швидше вийти з літака). Оплатила, але посадкові квитки мені не прийшли, а прийшло повідомлення, що треба будет на чек ін звернутися. На реєстрації спочатку оформили собаку. Спитали чи є на неї всі документи, я їм поклала всю нашу стопку документів і ті, що вони у листі просили роздрукувати. Я не знаю чи дивилися їх чи ні, бо у цей час звільняла переноску від зайвих речей. Але мені здається ніхто документи і не дивився. Подивилися на переноску і на собаку поруч, тобто перевірили розмір, що вона в неї поміщається нормально. Потім оформили валізи і попросили почекати в стороні поки заберуть собаку. Я за цей час сходила в кафешку і попросила стакан льоду, щоб покласти у контейнер для води. В нашій переносці на дверцятах було два контейнера для води і одна бутилка з поїлкою. Коли прийшов працівник, він попросив, щоб собака зайшла в переноску, щоб побачити що їй достатньо місця. Ніяких питань не було. Переноска в нас була куплена давно, собака до неї звикла, часто в ній спала. Дозволили покласти в переноску флісовий плед, я зняла колеса, налила трошки води і поклала лід. Собаку закрили, дверцята зафіксували стяжками, наклеїли всі наклейки і забрали. Перед посадкою на літак я у трьох борт провідників спитала чи на борту моя собака, сказали так. Коли злітали і під час посадки, я чула як вона сильно гавкала. Під час польоту було тихо.
-
Нарешті привезла свою собаку в Канаду. Вже трохи вгамувалися емоції після перельоту, тож розкажу про нашу подорож. Текст вийшов довгий, тому кількома повідомленнями відправлю. Собачка була в Києві, летіти треба було до Ванкуверу. Я купляла квитки на сайті у Condor Франкфурт-Ванкувер (прямий переліт), тварину додала до свого квитка зразу на сайті (собака 12 кг, летіла в холді). Треба було вказати вагу тварини з боксом та розміри боксу (переноски). Після оплати на пошту прийшло підтвердження на тварину та прохання роздрукувати його та ще одну анкету (її я потім сама заповнила). За два тижні до подорожі повела собаку до нашого місцевого ветеринара (звичайна державна клініка в Києві). Чіп, титри в нас були, ще був старий український і новий словацький паспорт (собака весь останній рік жила в Києві, остання вакцинація була зроблена в Києві, відмітки стояли в словацькому паспорті). Лікар виписав нам новий український паспорт (він сказав, що це довго пояснювати, але я зрозуміла що це було на той випадок, якщо при видачі Ф1 не захочуть ставити відмітки в європейський паспорт, адже тварина українська і живе в Україні). Окрім нового українського паспорту лікар заповнив і видав Rabies certificate (в нього вже був роздрукований бланк). Ще попросила дати нам якесь заспокійливе спробувати, бо собачка дуже нервова. А також взяла у лікаря список ліків для собачої аптечки. Ще він сказав де нам перед від'їздом взяти Ф1 у Києві. Виїжджали ми з Києва 5 жовтня зранку. 3-го жовтня на Волинській 12 взяли Ф1 (працюють вони з 9.00, ми приїхали о 8.30, нікого крім нас не було, лікар прийняла нас о 8.55), в новий український паспорт лікар поставила обробку. Чіп перевірила. Заплатити 250 грн. В неї ж взяли адресу відділення таможні (в групі фото вже було), де міняти Ф1 на сертифікати. Оскільки ми мали їхати через день, лікар порадила нам міняти Ф1 наступного дня, але я порахувала, що ми і так встигаємо проїхати кордон 5 жовтня з сертифікатами виданими 3 жовтня. На таможні поміняли Ф1 на ТРИ сертифікати - зелений для України, і два білих - один на польській мові для польського кордону (працівник, який його виписував сказав, що з Польщею зараз напружені відносини на таможні і вони вимагають сертифікат польською мовою), а другий такий самий, тільки англійською. Щоб виписати всі сертифікати зайняло хвилин 40, сплатили через приват 24 дві квитанціі (якась зовсім невелика сумма була). Чіп в собаки перевіряли. Кордон перетинали 5 жовтня ввечері, їхали мікроавтобусом, було дві собачки. Українські прикордонники нічого не питали про собак і ніякі документи не дивилися. Поляки сканували чіп, забрали паспорти (мій і два моєї собаки), титри, сертифікат польською мовою, хвилин через 10-15 все повернули і пропустили нас без питань. В іншої собачки був европейський паспорт і теж всі документи.
-
Я сама свою везла, але бачила багато хороших відгуків про цю жінку, також думала користувались її послугами, щоб їхати разом з собакою, але в неї на необхідні мені дати вже запланована поїздка була www.facebook.com/profile.php?id=100002463752784&mibextid=ZbWKwL
-
Вам нужно будет прийти и спросить на месте обо всём этом...он летит карго или в холде пассажирского рейса?
-
Доброго дня! Хто відправляв карго та зустрічав свого улюбленця в аеропорту в Монреалі? Як вислати туди вже розібралися. А ось як там і де його зустрічати? Чи там спеціальний вхід з вулиці є? Які документи потрібні нам, щоб забрати? Чи може, наприклад, знайома забрати? Бо я хвилююся, щоб він раніше нас не прилетів.
-
Тут пишут что он не нужен, достаточно отметки в паспорте
-
О боже!!! А где его брать????
-
На сайте прочитала что печать в паспорте от бешенства не котируется, к ней нужен еще доп сертификат от ветеринара