Pets to Canada
-
Капець якийсь
-
Хоча два тижні назад я робила документи і видавали Місто Хмельницький
-
Переді мною було ще декілька людей, нікому не видали
-
🚨Всех приветствую🚨 🟡Ищу себе колег в работе (сфера финансов) 🟡Всему вас обучу понятными словами 🟡Зарплата от 80$ в день ✅Жду тебя у себя в личке
-
Можливо хтось міняв сьогодні довідку ф1? Як вам зробили?
-
Звонила тільки шо в держспоживслужбу Сказали що були якісь зміни в законі і проблем не має бути Але я не знаю якщо чесно А скільки діє зелений сертифікат?
-
Дякую вам!)
-
Так, тому і переймаюсь за це Бо по суті нічого вже зробити не можу
-
Супер спасибо
-
Ира, привет. Делюсь с вами нашим опытом. Вчера прилетели в торонто с кошкой - все прошло хорошо. В салон кошку не взяли, тк уже 3 кошки были зарегистрированы до нас. Сдали вниз. Обязательно на переноске должен быть авто поильник. Мы давали успокоительное по рекомендации ветеринара. По прилёту кошку забрали возле ленты с багажом. При заполнении декларации в автомате не забудьте указать животное. Потом его нужно зарегистрировать и заплатить 35 долларов.
-
Конечно
-
Натрапила на таку інформацію. Можливо я пропустила і хтось уже викладав Перетин кордону ( зміни)☝🏾 Були внесені зміни у закон про ветеринарну медицину та про адміністративні послуги - які вплинули на зміну порядку видачі ветеринарних сертифікатів про стан здоров’я тварин. З 27.10.2023 ветеринарний прикордонний ветеринарний контроль не буде видавати «Міжнародний сертифікат» (зелений бланк) при наявності погодженого сертифікату з країною напряму. Що це означає? Давайте розглянемо на прикладах: 📄Приклад 1: Напрямок Канада 🇨🇦 Транзит Євросоюз 🇪🇺 - в обмін на форму 1 ви отримаєте: 1. Міжнародний сертифікат де буде зазначено кінцевий пункт - Канада, так як з Канадою не має окремого погодженого сертифікату. 2. Європейський погоджений сертифікат до останньої країни європейського союзу - з якої у вас виліт. 📄Приклад 2: Напрямок Німеччина 🇩🇪 Транзит Польща 🇵🇱 - в обмін на форму 1 ви отримаєте: 1. Європейський погоджений сертифікат до останньої країни європейського союзу, в якому буде зазначена Польща як країна транзиту. ❌ Міжнародний сертифікат - «Зелений бланк» ви не отримаєте! ❌ 📄Приклад 3: Напрямок Грузія 🇬🇪 Транзит Молдова 🇲🇩 - в обмін на форму 1 ви отримаєте: 1. Міжнародний сертифікат де буде зазначено кінцевий пункт - Грузія, а країною транзиту буде зазначена Молдова - так як ні з Молдовою ні з Грузією наразі Україна не має погодженого окремого сертифікату.