Pets to Canada
-
А що ні? Я Вас розсмішила?
-
Я знайшла в маркітплейсі в фейсбуку, там зазвичай пишуть про тварин
-
Нам список выдали в отеле Там были и фирмы петсфрендли
-
-
Добрий день. Летимо боінгом, condor потім westjet. Один квиток, проблема, що на одному квиткі не можна собаку до люку. Бо треба чекінитися в Торонто і далі летіти, а один білет це не передбачає. Цвергшнауцер, 7.4 кг, висота 40см. Чи допустять його в переносці 30 см на борт?Дорогу переносе спокійно. Спить, лежить. Їздили навіть 15 годин машиною.
-
Це по польскі, до багажу, вибачаюсь Купувала на condor. До westjet не телефонувала, тобто не реєструвала. Бо в condor сказали, що немає можливості. Бо треба буде багаж чекінити в Торонто. А один квиток це не передбачає. На борт, будь ласка. Тому цікавлюсь, знаю що пес 9годин буде лежати . Але пока всядемось, він ще той дзвінок. На всих чужих гавкає. Чи зможу я його пронести в переносці 30 см.
-
Доброго вечора, хтось робив сертіфікат ЕС в Запоріжжі, де знаходиться ДПСС, в гуглі всі адреса старі, та не має телефонів.. якшо я виїджаю поїздом на Пшемишель, с чихуашкою 15.11 - коли мені необхідно звертатись до государствен.ветклініки за формой 01? Тітри є, получили 11.08, 3 міс.карантин пройшли, чип є, є паспорт АА... Переживаю саме за форму 01 шоб успеть - коли брати, та де її обмінять на сертіфікат і скільки должно бути їх в мене, читала що повинно бути 2 - Україн. та для ЕС, чи так?