Pets to Canada
-
Добрый, я читала закрепы, а потом еще мне здесь в CFIA рассказали как. Вначале в CFIA просто записываетесь, потом записываетесь к вету (но вета посещаете раньше,тк он заполняет часть бумаг CFIA, (кот вы предварительно должны у них взять или пришлют вам на почту), и потом только в cfia -они дозаполняют все. Ну и за 48 часов снова к вету за обработкой.Вроде так.
-
Для тих хто виїжає з Канади до Єс.Якщо ви хочете зробити запис і сертифікат CFIA потрібен вам як найшвидше ,йдіть в офіс. Я прийшла до них в офіс (BC ,Burnaby-4321) і мені забронювали дату 16.11 пропонували і 10.11 , але в нас виліт 21.11.Коли телефонували то пропонували цілих 4,5 тижнів🫥Якщо у вас терміново, то можна зробити за 2 дні , в живій черзі,тут звісно ваш ризик, але сьогодні впевнилась , що це можливо.
-
Добрий день, нещодавно жінка летіла благополучно з цвержиком, можете пошукати в чаті( десь в 20-23 жовтня) там є фото песика в переносці, летіли в салоні і все ок. Можете в неї запитати як все пройшло. В мене також цвержик, дівчинка, і також голосиста, я з нею спілкувалась бо також хвилююсь за переліт в салоні, хоч і вага моєї псюні 6 кг, але вона височенька