Pets to Canada
-
1. Вияснити що у собаки вже в наявності: чіп, паспорт, щеплення 2. Сісти читати faq 3. І паралельно вписувати собі список документів, алгоритм дії купівлі квитка на тварину, всі незрозумілі моменти 4. По пошуку глянути хто летів таким маршрутом і почитати відгуки 5. Так, спілкування з операторами авіа в основному англійською.
-
День добрый! Мы с Йорком уже в Канаде. Подскажите пожалуйста, как регистрируются собаки в Канаде. Я слышала, что нужна лицензия и страховка! Провинция Альберта. С чего начать и куда идти?
-
Дякую, так, в Україні. Мені теж багато разів через Монреаль траплялися в додатках квитки. Але я ж дізналася, що для собаки треба обов'язково купувати квиток через телефон і на сайті компанії. І все ж таки оцей момент незрозумілий: якщо змінюються літаки, але компанія одна й та сама. Наприклад, CanadaAir або ще щось таке, але одна... То все одно треба по кілька разів телефонувати і бронювати квиток? Не второпаю ніяк: невже за один дзвінок не можна узгодити присутність собаки в салоні на всіх двох-трьох літаках?
-
Якщо кожний політ - це квиток для собаки, а для людей зразу купуються квитки, виходить? Наприклад, три пересадки, купуємо квитки зразу на всі літаки - вони ж одні на руках, а не три квитки на кожного члена сім'ї, бо польоти-пересадки теж три? Чому на собаку так не можна??? І як мені бути: я маю обговорити бронь собаки на всі три літаки, за логікою, в одній розмові, першій. Але ви кажете, що треба буде дзвонити щодо кожного літака щодо собаки: окей... Але тоді я це роблю КОЛИ? Під час вже здійснення польоту, тобто в аеропорту? Висадилися, чекаємо на літак, проходимо всі ці чекіни - і просто там підтверджуємо , що летимо й надалі з песиком і там же купуємо квиток? Але раптом не буде для нього місця на наш літак? Я щось нюанси оці не можу зрозуміти
-
У нас в Украине все было сделано (паспорт украинский, все прививки, стерелизация, чип. Перед выездом из Украины оформили загранпаспорт кошачий) и во Франции оформили все фактически заново. Сказали наш международный паспорт им не подходит. Поэтому оформили паспорт Евросоюза на кошку.зарегистрировали ее. Вакцинировали. Собираюсь ее в Канаду перевозить. Пытаюсь понять что и как делать. Заранее спасибо 🙏
-
Їдуть в одному боксі котики і тому ціна дешевша але кожен в окремі переносці