Pets to Canada
-
Всім дуже дякую за інформацію. 😉 Ще таке питання. Не знайшов в історії повідомлень. Скажіть, якщо в Україні (наприклад в Києві) отримати вже міжнародну довідку здоровʼя, яка діє, якщо не помиляюсь, 10 днів. Потім поїхати одразу в Польщу, звідти в Париж, а в же з Парижу до Канади. Чи потрібно додатково брати в Польщі, а потім у Франції довідки здоровʼя, якщо максимум будеш одну добу в Польщі і одну добу у Франції? Дякую заздалегідь.
-
А я їх ще дають ? . Я думала вже закрилась програма
-
Добрий день.Кто знає дадуть безкоштовний готель в Калгарі на два тижня як що я прилітаю з собакою.
-
Я теж шукаю може хтось тут підскаже
-
Та програма да , а от отелі ..самі плануємо в Калгарі . А де можна почитати інфу за отелі ? Бо я не можу найти де та куди звонити щоб запитати або забронювати
-
Ні програма дійсна до 31 березня 2024 року
-
-
Напишите им, возможно помогут
-
Дякую
-
Дуже потрібна допомога! Читала закреп. Виліт з Польші, тут тварини жили майже 2 роки, мають чіп і 2 вже місцеві вакцини. Коли робили вакцинацію (в березні) з приводу видачі паспорта лікар сказав що просто прийти до нього за потреби. Зараз клініка стверджує що для отримання паспорта має бути знову вакцинація, не дивлячись на терміни, і 21 день карантину. У нас виліт 1 грудня. В закрепі прочитала що якщо доза бустерна то очікувати не треба. Де я можу знайти підтвердження? Рятуйте. 🤕