Pets to Canada
-
Ми мали таку з ситуацію . Приїхали і в перший тиждень продовжували вакцину . В Канаді це не потрібно, але якщо будете знову повертатись в Європу чи Україну то краще щоб титри були дійсні . Ми звернулись в клініку, щоб отримати вакцину . Сама вакцина недорога , дорого огляд . Але без огляду ветеринара вам вакцину не дадуть. В Едмонтоні нам все обійшлось в 130$.
-
Так . Тому ми і все одно зробили
-
Нам лікар сказав, що у них цю вакицину роблять раз в 3 роки
-
Я ділюсь фактичним досвідом в Канаді . Людина запитала - я відповіла . Далі - вибір власника тварини.
-
Всім привіт, шукаю людину в Торонто яка може допомогти з боксом (купити/прийтяни бокс розміру xxl ( або продати якщо він у вас є) і привезти в аеропорт і віддати людині в аеропорту (або вночі з 3є на 4те - в проміжку часу з 11 до 7ї ранку)
-
Друзі привіт. Підкажіть будь ласка хочу купити собачку лабрадора в Україні та привести в Канаду. Чи можете підказати які документи та які мої дії повинні бути в цьому випадку.
-
-
Дуже дякую за відповідь
-
Якщо тітри зроблені рік тому, а щеплення від сказу здійснюється відповідно належних термінів і зазвичай робиться трохи раніше ніж через рік від минулого ( наприклад, попереднє робилося 25.03.2022, наступне -- 20.03.2023 го). То. Чи потрібно знову після щеплення робити тітри і витримувати карантин? ( Для ввозу тварин в ЄС, а саме до Польщі)? Дякую за відповідь.
-
Дуже Вам дякую
-
Доброго дня Питала в УЗ стосовно білету на тварину в поїзді, а вони мені скинули лінк на цю пам’ятку Підкажіть, будь ласка, хто подорожував, чи дійсно треба Та де можна отримати справку, що немає племенної цінності? Я у Львові Завчасно дякую, бо їхати скоро
-
Чи дійсно це дотепер? Бо на сайті дпс я не знайшла інфи про довідку о племенній цінності