Pets to Canada
-
Сьогодні в Празі робили огляд, поставили відмітку в паспорті. АЛЕ…лікар сказав що нам потрібна відмітка та сертифікат від державної ветлікарні, ніби то без неї не можна виїзджати за межі ЕС, огляд в приватній клініці тільки для ЕС. А я так розумію цей огляд потрібен щоб нас посадили на літак🤷♀️ Щось я заплуталась, може комусь казали щось подібне?
-
Добрий день!!! Скажіть, будь ласка, чи при посадці на літак у Бухаресті і у Франкфурті перевіряють титри ( бо титри є, але карантин не витриманий)???
-
Дякую. Я також до цього схиляюсь.
-
Я пішла саме в цю клініку, бо нещодавно дівчина з цього чату розповідала про те що їй ця клініка сподобалась, все зробили швидко, не дорого та без зайвих питань. Нам в принципі теж все сподобалось, окрім цієї розповіді про держклініку.
-
Всем привет! Помогите, пожалуйста, разобраться. Полетим с кошкой из РФ через Турцию в марте 2024. Кошка чипирована, ревакцинирована нобиваком в августе 2023, есть титры антител к бешенству от ноября 2022. Надо ли нам повторно сдавать антитела?
-
Вау!!! И никакой отдельной бумажки об осмотре ничего не надо? Сертификат
-
Добрый день! Подскажите, правильно ли я понимаю, что нужно для нашей кошки при полете Бухарест-Амстердам-Эдмонтон? Дано: паспорт ЕС, чип украинский, две последние вакцины Румыния и Греция (2/11/23). Делаем: визит к ветврачу в Румынии за 48ч, вписываем туда, что животное здорово, а также обработку Адвантажем. Все?