Pets to Canada
-
Из Украины и из Польши с укр номера
-
Та мне кажется ч о просто по единому билету лететь та и всё
-
Обидно, слющай)
-
А вы не говорите что будете выходить из транспортной зоны
-
Вітаю, таке питання трошки може не сюди, але буду рада якщо підкажете подібні групи але для тих хто вже в Канаді 🥹 У кого в котиків було акне? Чим можна вдома допомогти? Акне сто відсотків бо перед відʼїздом були у ветеринара в іншій країні, але там не залишилось часу розбиратись, сказали не страшно, може почекати, тут приїхали і от думаю чи може є якісь дієві способи допомогти котику без візиту до лікаря?🙏🏼
-
Просто в нас кіт ніколи проблемний не був, в Україні завжди вчасно робили прививки просто так огляди раз в пів року, корм підібраний ветеринаром, все було аж занадто добре) ніколи не стикались з проблемами, а тільки виїхали за межі України все, наче за всі роки отримуємо 🤪 Обробляти від акне?
-
Дякую) о так це розумію прекрасно) знаю багато хто не обробляє бо не ходять) але ж так ми на взутті багато чого приносимо) та і в нас маленька дитина тому ми за цим слідкуємо) Дякую ще раз 🙏🏼 Ой до речі, а ромашку яка на спирту підійде? Бо ми на фермі тварин обробляли цим настоєм, але на рахунок кота не впевнена 😂