Pets to Canada
-
Ебаный пиздец - это материться в чпте, где 8000+ участников. И обсуждать правила авиакомпании по которым летают тысячи тысяч людей.
-
доброго дня! підкажіть, будь ласка, хтось подорожував із собакою вагою до 9 кг на потязі VIA RAIN сполученням Торонто-Монреаль? Бо за всіма правилами на сайті наш ДжекРассел певно проходить до перевозки в салоні. Але є один нюанс - він не зможе стояти піднявши голову повністю в межах розміру переноски, яку вимагає перевізник. Все інше проходить. Яка практика таких перевезень? Заставляють собаку стояти?
-
Всем привет. Кто в курсе, с каким канадским сервисом необходимо связаться, чтобы выяснить ограничения на перевозку животных? Интересует перевозка шиншиллы) На оф сайте Канады написано, как - можно перевозить, так и что есть ограничения. Но что это за ограничения, непонятно. Спасибо за помощь
-
В Украине вакцинировали кота в сентябре, 4 месяца назад, никто не говорил нам ничего про подвеску и ошейник. Это котам тоже должны давать???
-
Мені нічого не давали, тільки вписали в паспорт(теж змінювали на європеський), що було зроблене щеплення від сказу Цей сертифікат, про котрий ви пишете- є обов’язковим?
-
Те що ця пані не дуже розбирається я зрозуміла ще тоді, коли вона мені почала доводити що в Канаду обов’язково потрібні титри, і відмовлялась вписувати паспорт не тільки не польській, а ще і на англійській, казала що це не треба Вона також сказала, що після закінчення карантину 21 день, ми маємо піти до головного ветеринара( щось типу того), і підтвердити свій паспорт( тобто легалізувати), сказала що без цього паспорт не дійсний😳 Чи це правда так?