Pets to Canada
-
Хороший вопрос есть ли дело кому-то до этой бумажки Тогда подождём админа, он более компетентен )
-
Нет чип считан 2 числа
-
Вакцины до чипа не считаются У вас чип 2 числа и прививка 2, значит она считается первой и карантин есть 21 день
-
Здравствуйте, мой вопрос был только касаемо титров, я получила на него ответ ранее, за что огромное спасибо всем. Но я не спрашивала ни о прививках, ни о билетах, ни о переносках. Возможно вы будете удивлены, но я прочитала все закрепы и именно благодаря им и гуглу я знала ответы практически на всё. За закрепы тоже огромное спасибо, вам в том числе. Я понимаю, что мы тут в основном все незнайки и можем задавать странные/элементарные вопросы, не разобравшись до конца во всех тонкостях, я прошу прощения за всех нас, просто хочу сказать, что ваша волонтерская работа тут ценится и спасибо еще раз 🕊️
-
А вы когда летите? У меня тоже 42*32*26, , даже если на бок положить переноску, все равно высота превышает. читала в др. чате, что пропускают.🤔
-
#fromca
-
Виліт був з Парижу в Калгарі 10.01.24 WestJet. 08.01.24 зробили нові огляди всім (186 євро 🥲 обійшлось). В аеропорту Парижу всі знову нам посміхались, казали які класні коти і щєн, глянули тільки паспорт (мабуть тільки щеплення) і все. Пропонувала документі всі інші-нічого не треба сказали. За двох котів в одній переносці також ні слова 👌🏻 Собаню стюард одразу попросив не діставати під час перельоту, ми не діставали. Хоча у моєї собаки сильна сепараційна тривога, вона весь час спокійно спала. Дуже переживали за котів в холді, але з ними все було ок. Стюард сам підійшов до нас і сказав, що бачив як грузили наших котів і з ними все ок. Ми ще потім бачили як їх забирали і відвозили з багажу). Багаж у нас не перевіряли (не відкривали валізи). Ми провезли і корм, і наповнювач в туалет котячий. В Канаді попросили тільки щеплення в паспорті перевірити і все. Як приїхали в готель всі спокійно сходили в туалети, поїли, попили і полягали спатки. Як і більшість резюмую: все не так страшно, як здається).
-
всім привіт! в першу чергу хочу подякувати адміністраторам цієї групи, не знаю як би я збирала всю інформацію якщо б не було Pets to Canada! ❤️ завдяки вам я була повністю спокійна щодо документів і всюду їх сама пропонувала показати 😂 як у нас все пройшло (шпіц в салоні, кіт і киця в одній переносці): 19.12.23 - у приватного ветеринара проставила обробки всім (датовані 21.12.23) 21.12.23 - в Одесі оформила поставила огляди, зробила ф1 і в той же день обміняла на сертифікати 25.12.23 - поїзд Одеса-Перемишль. Ніхто мені нічого за кількість тварин не сказав ні слова (3 тварини на 1 пасажира). Викупила 4 місця в купе. Україна документи на котів не перевіряли взагалі ніякі, навіть паспорт. Тільки пожартували що такий класний кіт їм самим потрібен і вони його не випустять з України 😅 (він у нас дуже контактний, ходив до всіх на руки, терся)). Поляк все перевірив (чіп, титри), перевірив що собака відізвалась на імʼя.
-
Не, мы не разобрались Почитайте плиз 😅
-
Я поняла, спасибо
-
Я поняла но мы об этом говорили с врачём, она сказала что берете эту книжку здоровья паспорт и летите, а вчера были у доктора который делал первую прививку он сказал что нужно пойти к повятовому и он даст какое то засвядчение- разрешение на перелёт
-
Пипец. Спасибо.
-
А уже все, это была девушка выше, вы уже все сделали)