Pets to Canada
-
ну вот и я о том, шо тут строго с этим , как я столкнулась
-
из личного опыта. приехали с Украины и не было титров, но была вакцина. тут в Пл дали паспорт ЕС образца, вакцину вкололи заново свою, и перенесли только номер чипа со старого паспорта
-
В Европе уде всес все равно будет, Румыны уотики и предпочитают ничего не проверять, но это в любой момент может измениться. Моё мнение, если у вас есть месяц в запасе, то сделайте титры...пусть даже без карантина, но вам будет что ткнуть на границе если спросят, чтобы отстали
-
Вестджет прямой рейс, до аэропорта вылета (сейчас это Париж) поездами
-
Окей В Польщі зробили польський паспорт 1.06.2023, в той же день, зробили щеплення від сказу і чіп. Вся інформація в пл паспорті. 4 грудня ми зробили міжнародний паспорт в який перенесли всі дані, наклейки від щеплень і чіпа переклеяли в «міжнародний паспорт». Сьогодні прийшли до іншого вета, що б домовитись за огляд собаки перед рейсом, він сказав, те що нам зробили це не правильно. Ми поїхали назад до того який зробив міжпасп, він поставив поряд нове щеплення від 4 грудня.
-
Справа не паспорт а книжка здоровья Это просто как ваша карточка в больнице и всё Слева паспорт Почему вы писали что 2 паспорта если один из них не паспорт ? Там даже написано
-
Тобто я так розумію той що з серією він типу з проставленою задньою числом вакциною від 4 грудня і перенесеними вакцинами Я не спец того, як до цього віднесуться лікарі і таке інше, що там стоїть щось до дати видачі, але по факту у вас є норм паспорт, вакцина від 4 грудня (пізніше за чіп), і ніхто не знає що вона підробна Питання, чого той лікар, який поставив заднім числом не може вам поставити огляд тварини якщо ви норм спілкуєтесь? Куди ви ще їздили і нашо
-
В салон нельзя
-
Вам нужен обычный любой ветеринар
-