Pets to Canada
-
Надо осмотр и обработка за 48 часов до начала путешествия Запись в паспорт Больше ничего не надо
-
Дякую, я то повідомлення 100 разів перечитала. З нього зрозуміло що взагалі можна від лікаря ніяких паперів не брати, або щось взяти і то як опція. Невже з вісьми 8133 учасників ніхто не летів з собакою з Польщі будь ласка скажіть які ви брали папери від лікаря чи якоїсь інстанції тут у Варшаві. При тому що у нас є: паспорт, чіп, всі щеплення, обробка від глистів. Але цікавить який документ ви брали у ветеринара? Будь ласка відгукніться. Слабо віриться що зовсім нічого не треба тому що щоб виїхати колись з України я бігала по всім інстанціям 2 дні включаючи чергу в аеропорту 4 години щоб взяти ще якийсь модний сертифікат на 5 аркушів. І поляки на кордоні дуже уважно перевіряли кожний папірець.
-
Пожалуйста Меньше паникуйте, читайте инфу в закрепах Тут все четко и проверено Из Европы выехать как пальцем об асфальт
-
Добрий вечір, можливо хтось летів останнім часом із собакою in hold авіалініями KLM і володіє інформацією щодо цього обмеження у правилах перевезення тварин: Are you planning to travel between 1 November and 31 March? Then you cannot bring your pet in the hold on some KLM Cityhopper flights (operated with Embraer aircraft). про модель нічого не вказано Рейси, які виконуються цим Embraer взагалі не розглядати, якщо собака in hold?
-
www.klm.ua/uk/information/pets/reservation
-
Можете зателефонувати в KLM. Телефони є на сайті klm.ua Я через них купляла квиток. Дуже привітні менеджери, відповідали на всі запитання.
-
дякую
-
Це ви з досвіду кажете? тому що на сайті авіаперевізників написано, що вони забороняють брати їжу для собак
-
Саме так 👍
-
В мене немає такої мети, я просто поділилась інформацією яку знаю, це вже справа кожного я до неї ставитись