Pets to Canada
-
Такая же ситуация у меня была в Варшаве. Кошка порвала мне руку, пока я её сажала в переноску в гостинице перед полётом, и я отказалась доставать её для досмотра. Таможенники очень настаивали, но потом позвали супервайзера и дали нам отдельную комнату для досмотра. В Варшаве оказывается она тоже есть, только это дополнительная морока, поэтому её не предлагают
-
Коты разные, не всех можно спокойно достать из переноски. В мою первую поездку с котами я везла двух в одной переноске в салоне из Минска, и таможенница в Минске предложила помощь подержать одного котика, пока я с другим буду проходить через рамку. Котик сильно расцарапал таможенницу, пытаясь вырваться. Надо отдать должное, женщина не выпустила кошку из рук, продолжала держать её, пока я отцепляла ошалевшую кошку. Очень поучительный был первый опыт
-
Привіт) Я буду їхати і летіти з кішкою в цю пʼятницю-суботу через Польщу) Напишіть мені після, і я розкажу свій досвід) бо розумію, як це все хвилююче
-
Буду дуже вдячна, якщо згодом розповісте все. Бо планую їхати з двома кішками з України в Канаду у грудні. Хочу взяти їх із собою в салон, але не знаю чи пропустять. Навіть не уявляю яку саме переноску треба і чи можна обійтися сумкою для тварин чи тільки клітка. Від сказу і тітри вже на руках, але що ще треба не уявляю. Можливо додаткові щеплення. Ще знаю, що треба дозвіл Ф1, але де краще оформляти його чи у своєму місті чи вже на кордоні. Це ж треба дві таможні проходити, з Європою і в Канаді, і певно документи відрізняються. Дуже хвилююча тема, буду теж дуже вдячна за досвід