Канадський Марк Chat
-
Я відправляла на нову адресу, Al.Jerozolomskie
-
Так треба було як ви паспорт відпоавляли і вкласти оплату(виписку аба квітанцію про оплату зворотньої доставки курьером ) А як ви їм паспорт 🪪 домтавили ?
-
А доставив через DHL express
-
Я розраховував на те що я сам приїду в центр і заберу його особисто (В Мадриді) там були також інші українці які приїхали забирати свої документи, ну і в підсумку всім сказали оплатити реквізити на сайті і замовляти на дім собі
-
Доброго дня, хочу запитати чи можливо вернути сім-карту оператора Public Mobile яку купили вчора, бо ми не можемо її активувати без кредитної картки, а кредитну картку не активують без номеру телефону; замкнуте кільце якесь, сьогодні зробили карту іншого оператора Freedom, і зараз відкриваємо банківську карту. Так от чи можна принести туди де купляли сімки і чи нам вернуть по 10$ за кожну сімку?
-
Ну, якщо приїдете з правами, то зможете по українським їздити 90 днів. Якщо з нуля в Альберті їх робити, то потрібно після Class 7 чекати аж рік на роуд тест, щоб мати змогу отримати повні права 5 класу. З правами Class 7 можна їздити тільки в певний час та з водієм збоку, у якого є повні права. Якщо зробите права в Україні, то виграєте лише тим, що поїздите тут 90 днів на них, та далі їх віддасте. Отримати повні права й так не вдасться, бо потрібно рік чи два стажу в Україні, щоб здавати одразу роуд тест, тому після класу 7 Вам доведеться чекати рік, як і усім, хто робить права з нуля