Канадський Марк Chat
-
Можу порадити Нaталю Гаращак. Riverbend Square Dental Centre (780) 988-8787 maps.app.goo.gl/FXuyzg2AqRDsbC5d6
-
Belmead Dental Clinic (780) 481-0080 maps.app.goo.gl/xc2HeQi4fNQJAFZm9
-
Дуже дякую )
-
Дуже дякую )
-
Я Вам написала в приват. Подивіться, будь ласка
-
Дід приїхав із села, ходить по столиці. Має гроші — не мина жодної крамниці. Попросив він: — Покажіть кухлик той, що з краю. — Продавщиця: — Что? Чево? Я нє понімаю. — Кухлик, люба, покажіть, той, що збоку смужка. — Да какой же кухлік здєсь, єслі ето кружка. — Дід у руки кухлик взяв і нахмурив брови: — На Вкраїні живете й не знаєте мови. — Продавщиця теж була гостра та бідова. — У мєня єсть свой язик, ні к чему мнє мова. — І сказав їй мудрий дід: — Цим пишатися не слід, Бо якраз така біда в моєї корови: Має, бідна, язика і не знає мови.
-
Кулстори от майстера. Він майже відпилив собі всі чотири пальці і пів ладоні, але швидко зупинив пилу. Потім 8 місяців відновлення, нерви збереглися. Але каже було дуже холодно потім в руку, при +15 йому необхідна була спеціальна перчатка з підігрівом бо не міг пальці згинати. Зараз так працює що лише вспіваєш йому матеріали готувати.
-
Без амеріканської візи ніхто не пустить на літак, вони часто щей додаткову співбесіду проводять перед посадкою на літак, після проходження митниці вже. Отримати тразитну візу, то треба пройти майже таку саму процедуру, як і для туристичної візи, єдине що, то запис на співбесіду може бути швидшим.