Канадський Марк Chat
-
У мене було так, що я оплатила зворотнє надсилання паспорту вже після ,як центр отримали мій паспорт, і надіслала їм квітанцію електр.поштою, потім мені прийшла відповідь, що ще й не доплатила 2 € і ще трохи, бо менша ціна була дійсна до якогось певного числа місяцю, я запитала, чи можна доплатити різницю, відповідь була так. Тобто спрацювало ще й таким способом
-
Дякую за відповідь
-
Тільки квинтацію треба відправити?
-
Вітаю! Поділіться, будь ласка, контактами хорошого імміграційного консультанта в Альберті . Дякую !
-
Ох , цікава історія у вас !) пишіть у кризову , так правельніше мабудь буде, або їдьте як і збиралися !) хай щастить 🍀
-
Дякую
-
Я виписку з банку брав , по типу квітанції!)
-
Ще хотів запитати, вам коли відправив візовий центр паспорт його привозить кур'ер і телефонує перед тим як віддати його?
-
Я змінив адресу проживання 😬
-
Мені ні хто не дзвонив, я був вдома , тупо пощастило 🍀 Але там під підпис вітдавав , тому хз як буде, ми самі переживали як воно все буде, і просто ризикнули!) і все ок 👌
-
Хз що вам сказати, хай щастить 🍀
-
Як відкрити свій кабінет та почати кар'єру в індустрії краси в Канаді? Як отримати ліцензію та розпочати власний бізнес? Як знайти першу роботу новоприбулим із України там в чому відмінність канадської краси від звичної нам української? www.youtube.com/watch?v=gI4MauGe-fo&feature=youtu.be Бажаєш потрапити до каталогу українських підприємців м.Калгарі? docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMTVtgaiLCafb4g4mu0ij90MVVHzhXsFXQaeq3lgbGzTAK6g/viewform
-
Всім привіт хто має номер або може порадити стоматолога в Edmontoni. Дякую