Канадський Марк Chat
-
Запитання до попереднього - чи перевіряється вміст диску(ків) комп’ютера на кордоні Канади?
-
Дякую. Чув, шо в США наче таке практикують.
-
Привіт, а може хто знає, чи можна летіти в Канаду через Лондон (Хітроу), якщо не має візи в БВелико Британію, чи пропустять, якщо пересадка в межах одного аеропорту (хоча можливо в різних терміналах)? Може хто знає, або може направити де дізнатись точно?
-
Підкажіть, якщо в курсі, чи можна в багажі перевезти прінтер (майже новый професійний шкода залишати🙂)
-
Впевнений що можна, та питання чи варто? Там вони дешевші, а багаж навпаки дорого
-
www.gov.uk/transit-visa
-
а який варіант порадите, щоб з Європи до Канади долетіти?
-
Дякую
-
Я на Ківі моніторю, якщо ви про квитки. З Амстердаму є прямі в Калгарі, з Парижа в Монреаль, і тд. На рахунок принтера, вигідно брати якщо він не габаритний і дорогий
-
з Амстердаму до Калгарі зараз в 1.5 рази дорожче ніж з Лондона до Калгарі, тому цікавить чи можна через Лондон, щоб трохи зекономити на квитках, цікавлять дати на лютий..
-
Можна, але транзитна віза потрібна, щоб безвалідольно добратися.
-
а чи є сенс в тій візі, скільки то коштуватиме і скільки займе часу, так як хочу вже в лютому десь летіти
-
Самому цікаво, тут я вам не допоможу... Як дізнаєтесь скиньте в групу інфу)
-
Обовʼязково
-
Транзитна віза зазвичай коштує 64 фунти. Це може дещо змінюватися залежно від країни, у якій ви перебуваєте.
-
Я вам кинула посилання, де можна прочитати, при яких умовах ця віза не потрібна