Канадський Марк Chat
-
При перереєструванні багажа, ніби потрібно покидати транзитну зону і тому потрібно робити візу
-
Тоді або віза, або інший авіарейс, так
-
Дякую, буду щось думати
-
Вітаю усіх! Питання до тих хто вже в Едмонтоні, якщо прилетіти в аeропорті чі є в аеропорті якась стійка волонтерів чі з Красного хреста наприклад як у Торонто і чі можуть вони допомогти з тимчасовим житлом безкоштовним або частково та допомогти з пошуком житла на перші дні. Всім дуже дякую.
-
*Червоний хрест
-
Тут писали люди,хто летів без візи через Лондон,як би вийшло,але дуже багато нервів потратили і наступного разу або з візою,або через іншу країну...і це ті,хто не покидали транзитну зону. Воно як би можливо,але ...
-
Доброго дня,підкажіть хто міняв права розового кольору ті що без строку давності,є якісь ньюанси?Чи міняють так само як міжнародні?Дякую
-
Я не знаю чи рожевого кольору мої були,але точно без строку дії,я в 2009 їх отримала,забрали нічого не казали,отримала канадські.
-
Мені не знаю що зарахували,але я можу зараз вже здавати на повний 5 рівень,а у чоловіка йорданські права і йому сказали через рік тільки може здавати на повний 5ий.
-
2007 мої
-
А чим відрізняється?