Канадський Марк Chat
-
Я маю на увазі складнощі тесту )
-
Дякую всеодно)
-
Ідете міняєте на 7 клас(здаєте теорію), здаєте свої, отримуєте по пошті ( на протязі 2ох тижнів пластик 7 клас), можна і не ждати на пластик, головне щоб ваш стаж вже був підтверджений, берете собі хоча б 1 раз місцевого інструктора( він розкаже усі тонкощі здачі роадтесту) записуєиесь на роад тест, йдете здаєте, і чекаєте знову до 2-ох неділь на пластик 5 клас і все, вітаю Ви маєте права! Всі інші драйв ліценз( 7 клас , українські, китайські, румунські) або сховати щоб ніхто не знайшов, або знищити, бо володіння більше ніж 1 драйв ліценз в Альберті заборонено законом!
-
😀🫡дякую
-
Це не зовсім так, просто там така процедура підтвердження, що люди вирішують, що легше перевчитися.
-
Не в цілях реклами, бо я не знаю, що це за агенція, однак тут є інформація станом на 2020 рік www.visaplace.com/blog-immigration-law/occupation-nurse-canada/?campaignid=17308526879&adgroupid=&matchtype=&network=x&device=m&devicemodel=&ifmobile=%5By%5D&creative=&keyword=&placement=&adposition=&kw=&cpn=17308526879&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PerformanceMax&gc_id=17308526879&h_ad_id=&gclid=EAIaIQobChMIg6iG2_Sx_AIV4hx9Ch0r8Q9NEAAYAyAAEgKW6fD_BwE Також десь бачила нещодавно постили, що для медсестер відкриють якусь нову спрощену програму, спробуйте пошукати інформацію. Я якщо натраплю знову, то скину вам.
-
Дуже Вам дякуємо!!!
-
Просто потрібно самому відвезти анкети заповнені та особисто забрати ми віддали у вівторок в понеділок забрали ,удачі
-
www.youtube.com/watch?v=QrG1UZzH2W4