Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня! А скиньте, будь ласка, посилання в особисті🙏🏼
-
Мы в країні яка здається винайшла маркетинг і правильну статистику. Може то, з повагою, чурбани статистику і написали щоб зкупити район за безцінь. Схоже єдиної думки немає, мила дівчина, поживіть там, спортзал, тераса, машини у Вас немає. А через пів року напишіть сюди свій відгук. Ми Вам будемо дуже вдячні за актуальну інформацію.
-
Доброго дня! Я мешкаю біля бібліотеки в Surrey Central, дуже близько до Sky Train. Не бачила жодного разу такого, щоб могло загрожувати життю, як тут пишуть. Дуже багато 👳🏽♀️, я з цим досі не можу змиритися, є безхатьки але якщо Вас це не лякає, то ок. В мене дівчина з роботи вже 2й рік живе на King Georgе і їй подобається, і нічого кримінального людина також не бачила. Як на мене, то небезпечніше в центрі Ванкувера, бо саме там на нас з подругою накинувся нар*оман. Але наступного року я б не залишилась жити в Сюрреї, бо train ходить з великим розривом в 8-10 хвилин і дуууже багато людей…
-
Сдаются комнаты как на длительный срок так возможна кроткосрочная аренда, хорошая локация , обращаться в личку.
-
🌸 Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому потрібно: 💫Сигapeти, стiки для іqоs, gІо, eльфи бари, та подібне 💉Ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ). Пишіть в особисті💅
-
Кто-то живет в Виктории и ездит в Ванкувер периодически? Есть просьба с бонусом)
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
-
Підкажіть, де є гарні секондхенди із побутовою технікою, та різним начинням