Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт! Якраз напишу під шумок, що в Ванкувері можна знайти роботу😀 Вірю, що можу бути корисною на якійсь посаді 😁Пишу якійсь, бо кажуть тут треба починати з кастомер джоб, тож розглядаю такі варіанти, але не обмежую себе цим☺️ Якщо загалом, то: - 6 років досвіду на адміністративних\координаторських посадах в ІТ сфері - 1 рік досвіду командного коуча (Agile team coach) - майже 1 рік досвіду персонального консультування (психолог на гарячій лінії) - майже 1 рік досвіду в сфері готельного та ресторанного бізнесу - ступінь магістра з інформаційних систем управління та технологій - ступінь магістра з консультативної психології - розмовляю українською, англійською (LINC level 7) та російською мовами - відповідальна, організована, надійна і позитивна😉 Резюме є, поділюсь в особисті🤗 Класна і цікава роботка знайдись🙏🏼 І дякую за будь які поради і допомогу✨
-
Кожному своє! Моя перша робота була за $14. У дружини стількиж. Через три місяці в‘їхали в свій будинок. ( правда ціни і відсотки тоді були нижчі). Та кожному своє. Признайтесь, вже були у еміграційного адвоката/консультанта, який за страшні тищі пообіцяв повні щтани щастя. От йому всю різницю у зарплатах і доведеться віднести, при тому, що реального впливу на процес вони не мають і нарантувати нічого не можуть. Не сприймайте мій допис, як зловтішання. Мені абсолютно не додають щастя проблеми внших. Враховуючі наявну демографію, я був би радий бачити тут більше саме українців. Та Ви зробили свій вибір, він має свої плюси та і мінуси суттєві є також
-
У Вас абсолютно хибне кявлення про Канаду. Ванкувер це всього невеликий клаптик землі 50х50 кілометрів на всю огроменну Канаду. Решта країни всеж ближча до Манітоби, ніж до Ванкувера. Я особисто згадую Манітобу виключно з теплотою та вдячністю тій землі і тим людям, яких там зустрів.
-
Найбільша помилка у приїжджих українців – це віра у свою унікальність та неповторність. Зрозуміло, що більшість людей імміграція змушена і вони перебувають в ілюзіях. Змінюючи країну «зачиняйте двері в минуле» і не згадуйте, ким ви були до переїзду. Ви обнулилися А нуль завжди починає свій ріст із самого мінімуму. Якщо це не усвідомити, то крім депресії та розчарування нічого іншого за три роки ви не досягнете
-
Ви на вулиці уважно придивитеся який відсоток «білих людей» в більшості населення. І знайдіть інформацію про чисельність індуських та азіатських громад. І про кількість міліардерів та мільйонерів у Великому Ванкувері. А потім вже сайт прогнозів погоди дивіться🤣 Може картинка мрій зміниться🤗
-
Це досить розповсюджена думка серед нашого брата. Мовляв ми тут всі такі розумні та красиві а тут якісь китайці та індуси з рушниками на голові. Тількино разом китайці з індусами складають майже половину населення планети і закон великих чисел ніхтотне відміняв. Навіть 1% багатих та талановитих це вже більше ніж все населення Канади. Як це не прикро, ми для Канади нічим не кращі. У мене два сина і картина потенційних невісток мене зовсім не радує. Банально хочеться гарних онуків, а не чорноголових напівкровок
-