Ukrainian Vancouver
-
Питання не в тому скільки ви заробляєте на велосипеді, а яку програму він вам може забезпечити для посвідки на проживання. Якщо в пріоритеті подивитися Канаду і подорожувати нею три роки - нічого міняти не потрібно. Туризм - прекрасний час проведення, і країна для цього підходяща😉
-
Якщо немає Куает, то навчання для дитини- платно, і це дорого. Звязуєтесь з школою, оплачуєте навчання , і вони вам все остальне зроблять. Немає ніяких пільг, що ви українці, йдуть всі ,як міждунвродний студент. Ціна різниться в школах, від 5 до 7 000 в рік
-
Вітаю! Мене звати Каріна (можливо інколи тут була як майстер манікюру і пропонувала свої послуги). Проте, що б я не робила-не приносить мені таке ж задоволення як вчительство. Я-вчитель початкових класів (досвід понад 4 роки). Пропрацювавши в школі, я зрозуміла, що це мені дуже близьке, але обставини склалися зовсім по іншому і зараз я перебуваю у Ванкувері, але серцем я ще в школі з дітками🥹❤️ Протягом останнього часу я зайнялася пошуком українських шкіл/курсів для діток, проте майже нічого не знайшла саме у Ванкувері (щоб навчали писати/читати/рахувати саме рідною мовою). Тому вирішила що я можу бути корисна батькам та діткам, які переїхали сюди і не можуть продовжувати українське навчання. Якщо вам було б цікаво- кладіть вподобайку 🩶. Якшо будуть бажаючі-зможу продовжити займатися улюбленою справою та організую групові/індивідуальні заняття за приємними цінами🤗
-
Я не знаю, чи відповіли вам... але у нас була схожа ситуація. Те, що купували на амазоні, прикріпили скріншоти, а старий ноут - так і написали б/у. Проблема була в тому, що крім речей, іграшок і косметики пересилали новий айфон. Без коробки, ми сказали, що теж бу, але на митниці самі нарахували митний податок.
-
Скаргу надіслано
-
Может тогда кто-то и с рабой поможет?
-
Ищу людей в онлайн сферу фриланс. Выплата от первого дня работы после обучения, уделять можно 2 часа в день. Легко совмещать с работой или учёбой. Условия работы: Уделять от 2 часов в день, можно больше. Телефон либо компьютер. Желание работать, сотрудничать и обучаться.