Ukrainian Vancouver
-
Це нюанси, звісно сертифікати потрібні, але це вже все можна робити і працювати одночасно. Я це маю на увазі. Що з деякими професіями легше знайти хорошу роботу
-
В мене завжди все прекрасно!!! Дякую ! І в Києві було прекрасно і тут не пропаду. І Вас с наступаючим і нехай усі бажання здійсняться❤️
-
Ви дуже крутим були в 20 років, якщо вже рік не був дома в Києві, не бачив бабушку і діда і війна в його країні і зараз пише диплом? І з 15 років сам живе в Польщі. А мами завжди піклуються за дітей, якщо для Вас це несподіванка.
-
Поцікавимося, звісно! Я не з тих, хто на абум щось робить😉🙂
-
Знаю одне: треба починати і працювать. Будуть помилки, то виправляти. Скрізь соломи не підстелиш. Всі молоді починають з «0» і вчаться на помилках. Це і маю назву Досвід. Але він легко нікому не дається, я реалістка.
-
Чи стоїть питання чи треба допомагати Україні. Відповідь риторична. Питання як цей красень це робить? Підіймаючи податки для населення і бізнесу, займатися друкарством грошей, тимчасово роблячи канадців ще бідніше. Замість того щоб дати можливість канадському енергетичному сектору розвиватися. Ми через пару років повернемося до тої точки з якої прийшли. Європа купляє газ у держави-терориста замість Канади та Америки, а тим часом держава-терорист готується до другого раунду за ці гроші.
-
Згоден! Канада має величезні поклади нафти та газу, які не може вивести на світовий ринок. Будівництво трубопровіду з Альберти на узбережжя то життєво важливий стратегічний проект. Тільки проект має вартість $40 мільярдів та потенційно створить десь 30 тисяч високооплачуваних робочих місць Та пан Трюдо досі продовжує загравати з різними лівими «еколоджистами» та тими «кому всі винні» і кому весь час мало грошей скільки не давай
-
Дуже гарна відповідь, всі за це чомусь забувають.