Ukrainian Vancouver
-
Я погоджуюсь, тому я поїду у маленьке місто, а сину треба якось влаштовувати своє життя в Торонто або Ванкувері.
-
250
-
Як оцінити де шанс отримати PR буде досить високим?
-
Він програміст. Йому треба практика, робота. Що він буде робить в Лондоні чи Гамільтоні?
-
Я наприклад програміст у банківській сфері. Тому в Україні мені підходить тільки Київ та Дніпро. Як справа з цим в Канаді важко зрозуміти.
-
Бо Український тільки Університет Шевченка і Політехнічний вартують чогось за кордоном України. А Європейські дипломи приймають. Він закінчує державний політехнічний Університет Польщі зі спеціальністю «інженер». Це дорого і не легко, але того вартує. Не можна купити ні однієї оцінки і роботодавці це знають. Я платила за його навчання, бо знала за що плачу. Тому йому нічого не треба підтверджувати , як , наприклад, тим же лікарям.
-
Треба вивчити вимоги еміграційних програм різних провінцій. В першу чергу, відносно мінімально необхідного рівня мови. Також важливо розуміти, яка кількість заяв вже подана і яку квоту має ця провінція. Читав десь, що у Онтаріо , кількість щаяв на PR перевищує річну квоту провінції десь у десять разів і що онтарійські виші кожного року випускають більше дипломованих іноземних студентів, ніж річна квота провінції. Чи треба уточнювати, що переважна кількість тих випускників назад у Бомбей чі Джакарту не спішать і об‘єктивно матимуть переваги у еміграційному процесі?!
-
Інженеру не потрібно. Його вже дві компанії погодилися взяти. Звісно мілліони ніхто йому платить не буде, але однозначно заробить більше ніж я, бухгалтер зі стажем 30 років на заводі Ford, бо мій диплом треба підтверджувати і законодавство вчить, тому мені в Торонто немає чого лізти.Але, як кажуть, хто на що вчився 😃
-
Ще раз! Він не буде інженером! Цілком можливо, що Ваш син знайшов гарну роботу, але інженер це досить високий рівень, який потребує повного підтвердження диполому, донавчання та місцевої сертифікації. Канада має свої окремі стандарти і навіть не входить до європейської Блолнської системи освіти
-
Диплом зі спеціальністю «Інжинір» не потребує підтвердження. Почитайте законодавство.
-
Про це я теж читала. Але ж не тільки індуси працюють програмістами😃
-
Відрийте в інтернеті : які спеціальності належать підтвердження в Канаді і Ви знайдете: лікар, економіст, вчитель. Інженер не потребує підтвердження диплому
-
Повірте мене майбутнє мого сина цікавить більше ніж Вас і я уже узнала все і резюме він скинув і відповіді отримував.
-
Я займаюсь АТМ та POS, бібліотеками EMV і так далі. Також пишу бек. Мови Golang, C, C#, Js