Ukrainian Vancouver
-
Бібліотека (можна взяти лептопи попрацювати, почитати), комʼюніті чи рекреаційний центр (можна покататись на ковзанах чи поплавати в басейні)
-
Усім Привіт 🤩 Я сертифікований фітнес тренер 💖 Пропоную онлайн тренування під чітким моїх спостереженням. Якщо ти хочеш схуднути, та не можеш, якщо ти хочеш набрати мʼязову вагу, якщо ти хочеш підтримувати своє тіло у тонусі- напиши мені, та ми складе з тобою графік наших тренувань.
-
Вітаю! Мене звати Гліб, я студент в США і наразі шукаю місце де я міг би зупинитися у Ванкувері на одну ніч у березні (конкретніше, з 17 по 18 березня). Якщо ви можете захостити, або ж знаєте когось хто міг би мені допомогти, будь ласка, відгукніться!
-
Всім привіт, Якщо хтось хоче бути моделлю для процедури Brazilian Waxing- знижка 30%. Дуже люблю цю компанію. Рекомендую
-
Вітаю! В межах Освітнього Проекту з питань здоровʼя організовується захід для українських батьків 19 березня 2024 року (під час весняних шкільних канікул) у S.U.C.C.E.S.S Tri-Cities Service Centre. Це чудова можливість для батьків поспілкуватися з іншими батьками, поділитися досвідом, потребами та проблемами щодо здоров’я дітей. А для освітнього проекту це можливість представити свій проєкт вакцинації, поділитися результатами роботи та зібрати відгуки. Кількість учасників обмежена. Реєстрація для участі через QR code або посилання у коментарі: Дякую за поширення цієї інформації.
-
Давно хотіли виступати на сцені? Van Art UA Group (Українське Мистецтво у Ванкувері) і театр PEREBERIA запрошує на кастинг пʼєси «За двома зайцями»! Мова - українська. Досвід є плюсом, але не є обовʼязковим Коли - 29.02 Де - 805 E. Pender St, Ukrainian Hall Початок - 19.00 (бажано забронювати час, але можна і в порядку живої черги) Репетиції відбуватимуться за тією ж адресою 1-2 рази в тиждень (пн і чт) Початок театрального сезону- вересень За довідками - пишіть в приват❤️🎭
-
Можливо комусь потрібна кавова машина (капсульна ) задарма , в робочому стані , просто непотрібна
-
Хто вже подавався по гуманітарній програмі????? Напишіть пліз в особисті