Ukrainian Vancouver
-
Підкажіть будь ласка, на яку адресу ви відправляли довідку, і яка потрібна анкета, дякую
-
Можу зробити
-
Добрий ранок) Порадьте будь ласка мобільного опратора з гарними пакетами Як зробити проїздний Та хто яким банком користуєця?) де кращє оформлювати
-
Оператор залежить від того де ви будете їздити Freedom (у мене) дешевий, але за Ванкувером не сильно ловить Проїзний можна зробити в автоматі біля метро, а потім зареєструвати картку онлайн або поїхати на Вотерфронт і вони це швидко зроблять у кастомер сервіс Особисто я вважаю що банк потрібно брати той що ближче😅 але у мене ТД і я цілком задоволена, нещодавно дізналася що у них є туристична страховка
-
Здаю кімнату в New Westminster з 10 березня. Пишіть в приват за деталями.
-
Добрый день. Есть здесь в группе кто-то кто работает медсестрой/братом или может проходит сейчас лицензирование в Канаде, если есть можете ответить в лс?
-
Шукаємо людей відмити однобедиумний апартмент в Нью Вестмінсері. $20 в годину. Писати в особисті повідомлення
-
Дуже вишукано, барига є, контакт моцу дати
-
, дівчина на ньому сиділа, змінили. Є
-
Друзі, привіт! Таке питання, чи не має хтось часом таблетки антидепресанти Золофт (сертралін) 200 мг? До мене приїхала подружка на декілька днів і забула ліки вдома, без рецепта їх не купити. Треба буквально 3-4 штуки🙏