Ukrainian Vancouver
-
І як тоді бути? Мені цікаво залучитися до групи україномовних дівчат, бо сама така. :)
-
-
Дітям відкривають рахунки без сін. То дорослим чому ні?
-
Скористайтесь пошуком чату, напишіть сін аеропорт, вже обговорювали дні коли в аеропорті Ванкувера можна отримати сін номер і де саме. Якщо не отримаєте сін в аеропорті - не переймайтесь, його легко швидко отримати за принципом чим далі від центру тим коротше черга. Для відкриття рахунку в банку сін не потрібен. Просто кажете принесу пізніше і все.
-
мені теж, будь ласка, посилання скиньте)
-
Добрий день, прилетіла людина по куает на 3 тижні до Ванкувера, отримала ворк перміт. Чи порадите ви подаватись на мсп та проходити медогляд? При подачі питають чи буде людина їхати з британської Колумбії на термін більше 30 днів в наступні 6 місяців. Якщо ставити що так і отримувати мсп, чи можуть бути якісь наслідки якщо поїхати?
-
Den надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 224 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Подаваться сейчас не нужно,мед страховка прерывается как только вы улетаете из Канады больше чем на 30 дней и потом открывается заново Вам нужно пройти мед осмотр так как он является обязательным условием для выдачи WP , но платный Если вы воспользуйтесь без платной опцией и уедете, вам выставят за нее счет