Ukrainian Vancouver
-
Rahul Gorai надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 235 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Антоніо Райнин надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 236 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Vavada надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 240 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Усім добрий день! Здається кімната на 1 поверсі із меблями у приватному будинку ( Burquitlam Plaza ) Власники будинку - українці з дуже хорошим ставленням , умовами та ціною до орендарів :) За деталями звертайтесь будь-ласка у приватні повідомлення. Дякую за увагу!
-
Усім привіт) Ми сімейна пара Іван і Таня Ми обидва фотограф та відеограф Основний наш напрямок це смейна весільна фотографія,робимо живі зйомки про людей, ловимо справжні моменти. Також знімаємо у бізнес сфері портрети, контент, репортаж, інтер‘єрна зйомка. Запрошуємо вас до нас фотосессію, побач себе нашими очима😍😍 Пишіть в приватні, відправлю портфоліо)
-
Всім привіт! Чи хтось знімав квартиру напряму у власника без ріелтора? Можливо маєте якісь поради як не натрапити на шахраїв?
-
Дякую за відповіді 🙏🏼
-
І чи останнім часом часто було таке, що не було місць в готелі, які надають? Можливо знаєте такі випадки
-
Також маю питання до котрої години можна зробити сін і відкрити акаунт в банку в аеропорту Ванкувера?
-
Тут і шукаємо) просто деякі власники напряму здають квартиру, без ріелтора Думаю чи варто знімати напряму у власника
-
Зрозуміла, дякую)
-
Без посередника дешевше.