Ukrainian Vancouver
-
Привіт) Чи можна закинути сюди посилання з товарами українськими для Пасхи, можливо комусь буде цікаво?
-
Viktor Sheremet надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 348 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Привіт) Запрошую в чат «Пасхальний кошик» 🐣 Тут ви можете знайти форми для пасок, фарби та наклейки для яєць, форми для сирних пасок, бокс для паски Щоб переглянути товари пишіть в особисті, скину силку на чат☺️
-
Тату студія VeAn мережа з України відкрилась тут вже, якщо ви тату майстер чи пірсинг теж пишіть
-
Привіт, потрібно зробити прибирання в тату студіі в центрі, можливо потім на постійній основі, 25 доларів година, треба чи сьгодні з 19 чи завтра з 9 ранку. В лс
-
Valerii Vasyliev надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 350 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
|Target Ins,Fb| надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 352 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Підкажіть будь ласка, не плануємо зараз залишатись у Ванкувері, так як ми ще вимушені повернутись до Польщі закрити усі справи. На разі не будемо подаватись на страхування, так як виїжджаємо, тоді медогляд буде платним, вірно? можливо можете порадити, де це буде зробити дешевше 🥺
-
I’m available for good fun
-
Почитай е в аэропортах можливо на сайті десь. Вчера була в аеропорті Абботсфордв, там великн кафе, але було зачинено. Можливо бо неділя та 7 вечора. Алеж люди просто так там сиділи в непрацюючому кафе. Тож думка спла чи нема кому працювати, тож українцям як варіант
-
Ганна напишіть в группе Коштовності Аббі. Можливо хтось відгукнеться
-
Кидайте мені, я кину в своїй групі Коштовності Аббі. Група більше налаштована на те що речі просто віддають або шукають можливо в кого є. Тож чи приєднуйтесь чи я поставлю ваш пост як сезонний товар
-
It’s time to do it 💪🔥Усім Привіт 🤩 Я сертифікований фітнес тренер 💖 Пропоную онлайн тренування/ чи виїзд до вас додому під чітким моїх спостереженням. Якщо ти хочеш схуднути, та не можеш, якщо ти хочеш набрати мʼязову вагу, якщо ти хочеш підтримувати своє тіло у тонусі- напиши мені, та ми складе з тобою графік наших тренувань.
-
Спасибо !
-
Карта MSP это и есть BC services card.
-
а нужно ли отдельно делать BC Services Card ? или она придет вместе MSP ? а не понимаю - это что-то отдельное или же достаточно податься на MSP и ждать карту ?
-
Привет. Как тут писать? У меня все сообщения удаляются
-
Ella Gagné надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 358 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Кто-то идёт сегодня на Bas в Commodore Ballroom?