Ukrainian Vancouver
-
Їду з Vancouver ➜ Montreal на машині з March 24 (6-7 днів). Шукаю 1 людину для компанії. Переїзд безкоштовний, а готель/AirBNB ділимо. Заїдемо в Banff, Winnipeg, Lake Superior Park, Ottawa, і т.д. Пишіть, кому цікаво, і кілька слів про себе.
-
удалите пожалуйста свой документ!! это не нужно выставлять в соц сетях
-
Вы путаете мед карту с BC ID, который делается отдельно
-
Відчуваєш відсутність ресурсу? Маєш багато ідей та бажань, але немає сил на їх реалізацію? Не виходить організувати своє життя так, як хочеш? Запрошую тебе на арт-сесію дослідити, де і в чому ти застрягла, де відбувається злив енергії, а потім знайти вихід з негативного стану і наповнити внутрішні сили. А головне, відновити емоційний стан та внутрішній баланс. 23.03.24 відбудеться чергова арт-сесія в Downtown на тему «Відновлення внутрішнього ресурсу » 🥰 Матеріали для роботи: карти МАК, папір, кольорові олівці, ручки,(надаються). 🗓️Дата : 23.03.2024 (субота) ⏰Час : 11:00 ( 2 години) 📌Локація:Downtown (Central Library) 💰Оплата: Donation ‼️Кількість місць обмежена (попередній запис в дірект обов'язковий) Про мене: Я-Марі М.арт, сертифікований арт-коуч, провідник до безсвідомого. За допомогою арт-технікам допомагаю встановити зв'язок та прокласти шлях до несвідомого, щоб знайти першоджерело проблеми та вирішити її найкращим способом саме для вас. Підписуйтесь на мою сторінку в інстрвграм, зоб слідкувати за новинами та подіями.
-
BC ID это внутренний документ жителя провинции позволяющий вам не носить оригинальный паспорт
-
Карта MSP всегда предьявляется с удостоверением личности ( это или права или BC ID)
-
Подскажите, пожалуйста, где в Ванкувере в downtown можно отправить посылку в Украину
-
Victoriia 💎 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 364 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Ні, їх у вашому прикладі не три штуки, а дві. Два різних документи. 1. BCID - це провінційне посвідчення особи, і воно завжди має фото. Це - одне з так званих government issued photo ID. Щось на кшталт українського внутрішнього паспорту, тільки видане не державою в цілому, а провінцією ВС. Цей документ зазвичай роблять собі тільки ті, хто не має посвідчення водія (Driver's license). Для тих, хто має Driver's license (а це - більшість населення), останнє і є їхнім айді, і окреме BC ID їм не потрібно. 2. BC Services Card (також його іноді називають "MSP card", хоча це не є цілком вірним). Цей документ - носій вашого PHN (Personal Health Number, який також називають "MSP Number"). Головна функція документу - забезпечувати його володарю доступ до послуг провінційної медичної системи. Цей документ може мати, а може і не мати фото. Тобто, на ваших фото зі зразками є дві версії одного й того ж документу - з фото та без. Зазвичай з фото його видають тільки громадянам та постійним резидентам, та тільки людям дорослого віку. Терміновим резидентам, а також дітям у будь-якому статусі BC Services Card зазвичай видають без фото. У такому випадку він не може служити як photo ID, і при його пред'явленні часто необхідне ще одне айді, з фото. Також BC Services Card часто комбінують з Driver's license у одному документі, на одній картці. Це виглядає як Driver's license, а на зворотному боці вказан ваш PHN (MSP Number).
-
А где делается BC ID? Какая процедура ? Какие документы для этого нужны ?
-
Помогите спасти самое дорогое – жизнь любимой дочери! С первых дней полноштабной войны я защищаю нашу страну. Но сегодня, я умоляю вас услышать мои молитви и добиться моему ребенку преодолеть страшную болезнь. Настусе поставили диагноз – острый лимфобластный лейкоз 4 стадии повышенной группы риска. Прошу, каждое ваше распространение этой должности с моей просьбой, каждая гривна по лечению Насти – это уже приближение к ее выздоровлению. Анастасия 5 лет; ‼️острый лимфобластный лейкоз ℹ️Размер сбора: 350 000$ ‼️Остаток сбора : 338 400$ ℹ️ Помочь можно по реквизитам 5351252100336081 дружинa Buryak Olga 5351252100336073 моя картка Buryak Artem PayPal olgamagoo