Ukrainian Vancouver
-
Привіт, мене звуть Юлія✨ Я кондитер, який готує з любов'ю та увагою до деталей. Буду рада зробити ваш Великдень ще яскравішим, наповнивши його смаками з дитинства та новими неймовірними поєднаннями. Мої паски - це справжнє мистецтво, де кожен шматочок переносить вас у весняну атмосферу тепла та радості. Паска - це не просто страва, це частина наших традицій та спогадів, яка надає святковому столу особливого шарму та значення. Моє місце розташування - Північний Ванкувер. Пишіть в приват і я скину посилання на сторінку в інстаграм🥰
-
Тобто Ви умовно, пішли в якийсь місяць на два тижня у відпустку, а вам всеодно за місяць повний заплатили. І вирахували 2 тижня відпустки. Наче ок. Якби ми були в Україні порадив би Вам ще раз все перевірити. Але за поточних умов, перевірте все 10 разів. Якщо надурять, напишіть сюди в чат.
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, де можливо в Ванкувері пройти медогляд по програмі CUAET?
-
Все вірно. Наприклад: кожен pay stub $1,000. І Вам по контракту положено 2 тижні відпустки. Ви берете відпустку, тобто не працюєте 2 тижні, але Вам так само прийшов paystub $1,000. Все вірно. Отпускні гроші на paystyb - то для Вашої інформації. Ми в Канаді вже багато років, це звичайна практика. Також, не бійтеся роботодавця ( Human Resources) пояснити Вам як читати pay stub, це цілком нормально, бо в різних компаніях він буде виглядати по різному.
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, як найшвидше вклеїти візу? Чи можливо вклеїти візу вже в Канаді?
-
поднлюпь
-
Я вже в Канаді
-
знаю знаю вас яекаю
-
Доброго вечора! Поділіться своїми враженнями про життя у Ванкувері? Плюси та мінуси? Дякую.
-
Зря вы спросили за минусы 🤣много желающих написать 🤣🤣🤣
-
Да онлайн некоторые делали я бы скинула знакомую,которая так делала Но 🤣я с ней поругалась 🤣
-
Это основное))) хочеться сравнить с минусами в другой провинции и понять, можно с ними смириться или нет))) к плюсам, то легче привыкнуть))) но могу сказать, если бы в Калгари спросили за минуса, чат был бы красный😂😂😂😂 или может мне так кажеться)))
-
скан билета в студию, прежде всего