Ukrainian Vancouver
-
Привіт. Таке питання. Чи хтось чи хтось заповнював податкову декларацію тут маючи фоп в Україні? Буду вдячний якщо хтось підкаже які документи треба і де брати з України? Де взяти інформацію про сплачені податки по фопу на англійській мові. Дякую.
-
Hi there. Wondering if there are any new Ukrainians in the province looking for work in the Administrative field? Please reach out to us
-
Так, ці три райони Сюррею відносно не погані (звісно ж, доки не поживеш скажімо десь у Tri-Cities), але якщо ви живете в одному з них, тут щось трохи не стикується. Fraser Heights - доволі приємний сімейний північний куточок Сюррея, але звідти до кордону з Америкою усіх 30-35 хвилин, далеко не 7. Cloverdale - ну, якщо ви любитель пусток, полів та ферм, то так, напевно там затишно. Але де ви там великі магазини та моли бачили? Про транспорт взагалі мовчу. Та і до кордону хвилин 15, не 7. Clayton - здебільшого не поганий, десь як Fraser Heights. Чим ближче до Langley, тим (суб'єктивно) краще. І, так, поряд є уся інфраструктура для шопінгу та сервісів (чудовий Willowbrook mall в Ленглі), крім хіба що зручного транспорту. Тільки десь після 2028-го року туди доведуть Skytrain. Від Clayton до кордону хвилин 15 (знову ж не 7).
-
Я запитала можливості законного перетину. А не сценарій незаконного перетину. Я собі нічого уявляти не хочу-бо прочитала інформацію що віза потрібна. Тому уточняю у спільноти чи дійсно це так. І які є варіанти зробити цю візу швидко. Тільки конкретику, будь ласка. Дякую.
-
А вам дав масу інформації, яка могла б бути корисною не тільки вам, а і багатьом іншим хто не в курсі зокрема того, що авіаційний кордон з Америкою знаходиться в ванкуверському аеропорту. Я не мав метою робити якісь "наїзди" або вигадувати гіпотетичні сценарії. Якщо ви з'ясували з офіційних джерел, що віза потрібна, який сенс в тому, щоб "уточняти у спільноти чи дійсно це так"? А якщо б "спільнота" сказала вам, що це не правда?? Є можливість отримати американську візу швидше ніж через загальну чергу на місяці - чудово! Я про це не знав. Удачі вам.
-
В Fraser Heights только частные дома (и бейсменты) , нет даже таунхаусов. Мы в сентябре сняли 5bed 4bath дом (надземную часть, в подвале другая семья живёт) за 3700. Район хороший, но без машины далековато до метро.
-
Доброго вечора, сьогодні був на ярмарці вакансій, підійшла там жінка і запропонувала працювати у них в даун тауні, в world financial group, каже у них велика компанія і працюють вже українці без досвіду та мови, назначила співбесіду на завтра, хтось чув що про це? А я прийшов шукати вакансії з Finish Interior work, але нічого не було крім сантехніків та будови, але дав їм своє резюме, сказали через тиждень наберуть
-
Английский - Легко 🇬🇧 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 610 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
я людина
-
Ти знаєш, що ти - людина.
-
Марина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 617 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam