Ukrainian Vancouver
-
Williams Design надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 693 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Нужна помощь. Мой ребенок пострадал во время обстрела. Сейчас Михаил находится в отделении с диагнозом: Минно-взрывная травма. Открытая черепно мозговая травма. Ушиб головного мозга II в. Субдуральная гематома. Состояние его очень тяжелое. Находится на ИВЛ. У него в мозговой ткани еще остался обломок. И когда он станет транспортабельный, его перевезут в Киев. Нужна сложная и дорогая операция. Он у меня единственный, мой муж его папа погиб на войне пол года назад. Я очень прошу помощи у кого есть возможность. Всем спасибо Карта. 5175477414356541 PayPal marinaukrain6
-
Шановні батьки та молодші програмісти!🎁 Я - Таня, маю для вас цікаву пропозицію щодо навчання дитини у сфері дизайну та IT. Ця тема зараз дуже актуальна, з'являється багато нових професій, тому хочу вас запросити на безкоштовний урок. Це буде захоплюючий онлайн вебінар з комп'ютерного дизайну та програмування. Чудова можливість для вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Програма уроку буде наступною(буде частково відрізнятися в залежності від віку): - Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм. - Ознайомлення з темами: створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку). - Створення власних проектів та розвиток креативності та логічного мислення. Я займаюся з дітками від 5 до 17 років:) Діти підліткового віку навіть починають заробляти. Для запису пишіть '+' в особисті. Обіцяю,буде цікаво. Запис відкритий до 15.04
-
Всем привет! Хочу поехать завтра-послезавтра на винодельни в Оканаган, ищу компанию. Готова оплатить бензин туда-обратно, если есть машина
-
Проверьте сначала какие из них открыты и часы работы Дорога займет 4 часа
-
4 - 5 годин в одну сторону! Багато з wineries ще зачинені. 😂
-
Возьмите кар шеринг "Evo", (Toyota prius =100$/день), говорят очень выгодно, машина чужая, и бензин возвращают даже. На один день, хороший вариант. И отличная привычка, особенно в Канаде, 10 раз переспросить, или даже позвонить туда куда будете ехать. А потом ещё раз переспросите, но уже серьёзным голосом "Вы точно будете работать такого-то числа, в понедельник, с 11:00? А то Мы хотим приехать." Удачи!
-
Дякую за поради!!
-
Доброго дня Шановні Учасники підкажіть будь ласка я зараз заповнюю онлайн заяву на MSP (страховий номер) там є питання про прибуття дружини і дітей а вони в мене поки в іншій провінції, чи це означає що я не можу без них продовжити заяву? наперед вдячний
-
Добрый день, подскажите есть у кого-то код скидка в Мир науки . Спасибо
-