Ukrainian Vancouver
-
Помітили, що у дитини проблеми з мовленням 😱 Не чекайте, поки ці проблеми загостряться‼️ Наш центр готовий, забезпечити онлайн заняття!😊 Дізнайтеся про стан мовленнєвого розвитку вашої дитини та отримайте якісну допомогу від наших логопедів. 💡 Спеціалісти по логопедії 👩🎓 використовують сучасні методики з урахуванням потреб і можливостей до кожної дитини.👧🏻 Після пройденої діагностики ви отримаєте: ⁃ повне заключення та визначення проблеми; ⁃ рекомендації по вирішенні проблеми; ⁃ побудову плану занять. Заняття проводяться в дружній атмосфері, що сприяє позитивному настрою дитини та підвищує ефективність навчання. ☺️ Не втрачайте часу, подаруйте вашій дитині ключ до успішного спілкування! 🗝️ Для запису пишіть мені в особисті✍️
-
Таня Панфилова надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 733 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Привіт, роблю рекламу (таргет,google). Розробляю сайти, чат-боти. Звертайтесь📩
-
. . надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 736 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Мария надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 745 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Ищу себе замену в 3 х квартире освобождается 2 комнаты ,район Кловердейл ,хорошее расположение , рядом есть магазины , Nofrills , и Доларама,1000 CAD (одна комната , возможность договориться о проживании пары или 2 человек в комнате ) все платежи включены залог 500,без животных..доступно от 10.04.24 фото и видео пришлю в приват..
-
7pm Friday April 12th Holy Trinity Ukrainian Orthodox Church 154 E 10th Ave , Vancouver Відбудеться показ документального фільму "20 днів у Маріуполі" режисера Мстислава Чернова якій здобув премію "Оскар" як найкращий повнометражний документальний фільм .
-
А що за магазин? Дайте лінк, будь ласочка
-
Запрошую вас на зайняття з англійської мови🧩 Я дипломований викладач із 5 роками стажу, з радістю допоможу вам підтягнути свій левел, що є дуже важливо в Канаді👀😎 -підготовка до екзаменів -загальна англійська -speaking club Комунікативний підхід, акцент на ваші слабкі сторони , подолання мовного бар‘єру - все це за приємною ціною You are welcome to DM🙃
-
Вітаю! Шукаю своїй матусі для оренди окрему кімнату в Ричмонді. Шкідливих звичок та тварин не має, тиха. Відгукніться, будь ласка, хто планує підселення roommate. Дякую.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи є україномовний працівник в Work BC. Коквітлам, Бернабі Сюрей?
-
Начебто тільки після теорії та якщо ще 3 місяці від в'їзду не пройшло. В іншому випадку (більше 3 місяців, або після road test) - забирають. Також чув, що якщо не скласти riad test - теж заберуть, але тут я не впевнений на 100% В будь-якому разі, мати обидва повних посвідчення одночасно не можна.
-
Привіт! Запрошуємо стати частиною українського IT ком'юніті в місті Ванкувер та окрузі.🇺🇦🇨🇦 🎯Наша мета об'єднати якомога більше фахівців у цій сфері заради: • взаємної допомоги (пошук роботи, поради по технологіям та інше) • реалізація проектів та стартапів • допомога Україні та українцям 🤝Ми робимо ставку на off-line зустрічі • ігри: Quiz та інші • воркшопи: "резюме та пошук роботи" • для проектів та стартапів: brainstorm, "прожарка ідеї", пошук команди ✅ кому цікаво, пишіть в приватні, скину посилання