Ukrainian Vancouver
-
Ви можете звертатися до Work BC, тільки за місцем проживання
-
Всем привет. Ситуация: С недавних пор работаю на стройке, потому как английский у меня не очень. Каждых три дня меняется объект. Изза чего проблема с проездом. Еври дей, уходят какие-то космические суммы с компас карты, которую я пополняю кешем. Пробовал почитать тарифы на оф сайте, но многое не андестенд. Может кто нибудь посоветует, как выжить, ибо деньги уходят, а з п, ещё не скоро(
-
В Коквітлам хтось є україномовний чи російськомовний. Треба йти туди тебе зареєструють і назначать день зустрічі. Може і через місяць. Мені спочатку через місяць назначили але потім подзвонили і поміняли на 17 квітня. Чекаю…
-
Такої опції нема. Докладніше - на сайті ICBC. Giving up your previous licence B.C. law requires that you only have one driver's licence. If you qualify for a new B.C. driver's licence, you will need to surrender your previous licence to ICBC. If you are required to pass a road test and do not pass, you will be issued a B.C. Learners licence, and your previous licence will not be returned to you.
-
Привіт дівчата! Потрібні дві людини на ламінацію вій🌸 Оплата тільки за матеріал 30 $ Vancouver,Downtown🍃 За додатковою інформацією, пишіть в особисті🌸
-
З 1го чи 15 червня будемо здавати свій 2 bedroom basement - чистий та світлий - з меблями, посудом і.д. Район Cloverdale. Якщо підходить район, пишіть в особисті.
-
Друзі,хто скидав на українську карточку з канадської кошти,підкажіть,як?)дякую
-
TransferWise,PayPal,Revolut выбор за вами)
-
Привіт! Я - Альбіна, викладачка англійської з 10-річним досвідом Мої випускники володіють англійською чудово досягли вражаючих успіхів. Приходьте на безкоштовний урок, і я обіцяю створити комфортну та затишну атмосферу Долучайтеся, і відкрийте для себе новий рівень вивчення мови з комфортом та задоволенням!
-
Милана Киреева надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 780 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Ангеліна Байдюк надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 781 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam