Ukrainian Vancouver
-
совершенно верно: милый, милашка,симпатяга
-
Друже. Якщо ти хочеш отримувати відповіді на свої запитання, то не винаходь лінгвістичних ребусів, а пиши зрозумілою мовою. Українською або англійською
-
Маша надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1603 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
-
завтра о 12:00 в даунтауні буде зустріч UA HUB на тему купівлі першої нерухомості в Канаді! Знаю багатьом це здається далекою перспективою, але все реально🤩 якщо знати нюанси про ринок нерухомості в BC і що треба робити, щоб без проблем отримати іпотеку. Після офіційної частини зі спікерами буде нетворкінг і відповіді на всі питання! А також похід в броварню неподалік. Квитки 17 CAD Посилання в телеграм каналі uahubca
-
Вітаю ! Шукаю перукаря або барбера 💈 район New Westminster . Зачіска: BUZZCUT
-
Ricky надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1613 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
One might wonder why anyone should pay $17 for information that is freely available online from many reliable sources.