Ukrainian Vancouver
-
Ця тема піднімалась не раз і не два, і замість того аби скористатись пошуком кожна нова людина поводиться як безпорадна малеча🤷
-
Здравствуйте. Может кто то получал загран паспорт гражданина Украины в Канаде. Где подавали документы и через какой сайт записывались🙏🙏🙏 Спасибо
-
Спасибо
-
Ситий голодному- не товариш!Так?!))
-
Доброї години доби Добродії!!! звуть мене Володимир мені 50 років. Живу та працюю в Європі з вісімнадцятого року на бокс траку. Є віза до Канади до 28 року. Хочу приїхати попрацювати за можливість залишитися назавжди. Категорично не вживаю спиртне. За кермом щодня щонайменше по 14-15 годин. Проблем не боюсь тому, що прожив 5 років у робочій машині(І зараз живу). Маю права категорії B.C.C1. Плюс закінчував курси камазистів білозистів. Також працював на кар'єрному екскаваторі. (Є українське посвідчення) Добре знань у сільському господарстві. Чи може на території Канади потрібен комусь такий працівник? З легкістю поїду на північні території на працю у лісозаготівлі або золотодобуванні. З недоліків-курю, зріст 2 м вага - 160 кг. слабка англійська але за 5 років роботи в Європі ніколи через це не було проблем. Є рекомендаційні листи з минулих місць роботи і буде ще одне з тієї фірми, де працюю зараз. Загалом кому потрібний водій на бокстрак або семитрак (європейська чип карта та карта водія в наявності плюс код 95 для семи траків) відгукніться! Величезне прохання порадників теоретиків і просто коментаторів не напружуватись!!!!! дуже не люблю як мені миють кістки!!! Маю надію на поміч!
-
Шановний! Ви вже писали повідомлення у всих можливих українських групах. Вам дали відповіді. Нічого нового, нажаль, Ви вже не почуєте. Тракдрайвери дуже непогана професія. Вчить мову, пройдіть навчання та отримайте права. Іншого шляху немає. Роботу Ви собі точно знайдете. Просто у ВС є своя специфіка. Переважна більшість компаній належить індусам. Працювати на них для сторонніх буває дуже тяжко із ща їх специфічної ментальності. То просто треба мати на увазі
-
Всім привіт! Готові до безкоштовного навчання з подальшим працевлаштуванням? Пропонуємо гарну можливість здобути нову професію за допомогою нашого освітнього онлайн курсу з "автоматизації маркетингу". Однією з найсильніших сторін наших курсів є постійна підтримка кожного учасника з боку викладачів. Обираючи нас, ви зможете швидко опанувати професію майбутнього, працевлаштуватися за кордоном та змінити своє життя на краще. Якщо ця пропозиція зацікавила Вас, поставьте + і ми з радістю відповімо на всі ваші запитання і надамо всю цікавлячу вас інформацію) Чекаємо на вас і бажаємо удачі! Безкоштовний курс саме для українців , так як компанія має гранд від держави.
-
Нужно права class 4 и машину не старую.
-
Погуглите ICBC class 4
-
Там все не так просто. Потоібні відповідні права, досить «свіжа» машина. Страховка буде суттєво вищою. Я якось катався на Uber, потім вони зазвичай пристлають розшифровку чека, де видно скільки з того, що я заплатив заробив водій. Не розбагатів він це точно
-
Доброго дня групі, потрібна порада та рекомендація body shop в радіусі castle rock-Vancouver, відремонтувати body damage на тракові, по лояльній ціні і якісній роботі. Пишіть будь-ласка в приватні повідомлення. Дякую.
-
Доброго дня, вви говорили за єврея німецького, не можу знайти його контактів, повторіть ще раз будь ласка!:)