Ukrainian Vancouver
-
Зараз дають тільки а 3 роки work visa
-
Але галочки треба ставити обидві
-
Ух ты, как агрессивненько! 😊
-
Друг прилетел в декабре, ему вклеили multiple worker visa на 3 года, в аэропорту выдали work permit.
-
Грубо та не дуже точно. Тут треба розуміти, що "субсидируется правительством" означає "оплачується за рахунок коштів платників податків" тобто нас, простих громадян. Не можу сказати про ефективність такої моделі фінансування, але в цілому це виглядає цілком логічно, що гроші платників податків допомагають навчати громадян та постійних резидентів, а іноземці, термінові резиденти, навчаються за власні.
-
Це точно 😅
-
Всім привіт, хто з вас знає таку інформацію. Чи можу я отримати одноразову допомогу у вигляді 3000 CAD, якщо я прилітаю за програмою CUAET, але вже є робота?! Дякую заздалегідь 🙌🏻🙌🏻😊
-
Да, от работы это не зависит вообще. Нужен CUAET work permit и счёт в канадском банке на ваше имя (для которого, возможно, потребуется SIN номер)
-
Привіт усім 👋 Хто з Ванкуверу та навколишніх міст - заходьте до нас в Український чат Ванкуверу 🇺🇦🇨🇦. Ми там знайомимося, зустрічаємося на настільні ігри🎲, прогулянки і так далі, обговорюємо хоббі та цікаве у житті Ванкуверу. t.me/ukrvanchat
-
Добрий день! Скиньте і мені, будь ласка, ми 3 дівчат різного віку прилітаємо 1 березня. Переживаємо де жити, на що розраховувати🙏