Ukrainian Vancouver
-
Новоприбулим я раджу НЕ починати свій шлях у Канаді с Онтаріо чи ВС. Отримати PR у більш лояльної до нових емігрантів провінції і вже потім, якщо це дійсно заповітна мрія, їхати до Ванкуверу. У мене є знайомий, який вже майже десять років не може отримати PR у Торонто. Я приїхав на декілька років пізніше і вже маю громадянство. Йому повезло, що має гарного роботодпвця, який його цінує та допомагає кожного разу подовжувати візу. Інакше вже давно б довелось їхати назад
-
що порадите новоприбулим?
-
чому нульові? ніби наоборот там легше 9 міс мін роботи і можна подаватися
-
Добрий день! Скажіть будь ласка, на MSP потрібно подаватися вживу через ICBC чи достатньо онлайн?
-
Я думаю що тут тяжко таких знайти, саме тут в чаті хто може і знає щось про трейд на бінансі 🤔
-
Щоб конкретно то ні. Краще позиція Long як для мене.
-
Згоден з криптою краще, більше профіту якщо ти в лонг позиціі
-
Всім привіт! Склалась така ситуація, що зараз залишилась без грошей, і мені немає за що, купити дитячу суміш та продукти. Якщо хтось може, будь ласка, позичте мені декілька сотень, або у кого, скільки є, я вам поверну їх назад в наступному місяці, коли отримаю переказ від сестри, обіцяю. Може хтось зараз знаходиться в Україні, та має можливість під'їхати до нас - відгукніться. Будь ласочка, не залишайтеся байдужими!
-
Де ви знаходитесь?
-
Ніколи такого не було і от знову! Нас часто питають - Have Ukrainians always been such a badass. І наша відповідь - yesss! Не вірите? Можем показать. 1 лютого показ неймовірного фільму Life To The Limit Про що? - про те, як вперше послали путіна, ще на Майдані. Відправили йому кур’єра, професора, між іншим. Про «їх там нєт» в Криму і Донбасі. Про Іловайськ, рейс МН17, про те, як ми боролися самі, а «глибоке занепокоєння» їх не зупинило. Для чого? - бо існує потужний інфофронт, а цей фільм лупить по ньому. Як Himаrs по кримському мосту Для кого? - для тебе, бо кіно в нашому ДНК. І для канадійських друзів, щоб полум’я не згасло. Перетвори канадійця на українця. Запроси і подивись що з ним станеться вкінці фільму. Де? В кінотеатрі Dunbar. Отако їдеш по Dunbar st. І як побачиш натовп людей, що підстрибує на місці в очикуванні початку сеансу - тобі до них. Бо хто не скаче… www.eventbrite.ca/e/ukraine-benefit-life-to-the-limit-documentary-film-tickets-515505459707?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=cp&aff=escb
-
привіт. дайте контакт хто може Iphon подивитися у ВАанкувері. в Україні міняла батарею. Гадаю що відєдналася, бо при русі телефона бовтається в телефоні. спочатку перезавантажувався сам, а тепер взагалі не вмикається. Щиро дякую