Ukrainian Vancouver
-
Підкажіть який найдешевший спосіб передати посилку на Україну з Ванкувера. Дякую
-
Да, в первом вэропорту прибытия в Канаду
-
Можно по визе заехать в Канаду и онлайн подать на ворк пермит
-
Наверное, вы правы. Тогда либо подаваться сейчас и ждать, либо онлайн по приезду.
-
Як вище зазначили, що можете спочатку податися онлайн і після отримання підтвердження отримати WP в аєропорту, або приїхати і чекати всередині Канади. Логіка така: є програма CUAET по якій українці можуть отримати відритий дозвіл на роботу на три роки, а вже після всі подаються на в’їзні візи. Візи ставили різні: і візітор, і робочі. Суті не змінює. Тому крок перший: подати заявку на робочий дозвіл, сам сертифікат вже видають всередині Канади.
-
👨🏻💻 Доброго дня, надаю свої послуги веб-дизайн/монтаж/редагування фото. Створення дизайну: - візитки - флаєра - подарункові сертифікати - меню для ресторанів/кав'ярень - Логотипи Відео/фото: -редагування фото - монтаж відео (НЕ зйомка) Беруся за постійну співпрацю та за одноразові замовлення
-
Если вы получили туристическую визу после начала войны, когда CUAET еще не существовал, Вы можете податься онлайн и по прилету сообщить офицеру, что ваша заявка в процессе, и что ваша тур виза получена до начала программы CUAET. Вам выдадут ворк пермит на месте. И если что, мы так сделали для мамы. Все прошло хорошо. За подробностями можете обратиться в личку. Если турвиза получена раньше, не могу гарантировать, что все также пройдёт, зависит от умения убеждать.
-
Зайшла почитати що пишуть в чаті, почитала про work permit і тепер зовсім сумніваюсь, чи я все так зрозуміла що від початку, що с того що ви понаписували🤦♀
-
Тому запитаю поетапно по своїй ситуації: я маю візу multiple visitor по програмі cuate, разом з підтвердження візи мені прийшов лист від IRCC що вони надають мені дозвіл на work permit. І я розумію,що по прильоту в першому аеропорту Канади я йду його з цим листом отримувати у офіцерів аеропорту! ( Впринципі я це так все від початку і зрозуміла) Все вірно чи я щось плутаю?
-
Нам сказали, что места может появятся, может нет. Но даже если будут, то есть люди с детьми, которые тоже ждут, и им отдаëтся предпочтение. Просто чтобы люди примерно представляли что такое тоже может быть
-
Дякую) бо я вже була трохи заплуталася 😊