Ukrainian Vancouver
-
А как обстоят дела с селфимплойд?
-
Good afternoon, everyone! Information for potential buyers and sellers of real estate in British Columbia. I work as a realtor's assistant in a company Homelite Advantage Central Valley. We work in Vancouver, Abbotsford, Chilliwack, Langley, Agassiz, Harrison, Hope. You can send me a private message with the search criteria for the property you want to purchase. There are special conditions for newcomers to Canada. Our lawyers will advise you individually. Also, I work for the construction company SAMs Bobcat Service, Agassiz, BC, which performs construction work of any complexity: construction of houses, various types of excavator work, installation of septic tanks.... Write a personal message. +380661772158 (Viber, Whatsapp, Telegram) +14372427132 I accept messages Sincerely, Denis Pomogaibo
-
Я шукав квартиру як self employed, працюю контрактором на міжнародну компанію. Допомогли відгуки від попередніх арендодавців, історія відгуків Airbnb (ніколи б не подумав що спрацює) і лист від компанії, що підтверджує робочі відносини. Також читав що може допомогти виписка із банку, або будь яка інформація яка допоможе підтвердити дохід і його стабільність. Але нам з дружиною пощастило, ми натрапили через fb marketplace на прямих власників квартири, яким було цікаво в цьому всьому розбиратися. З моїх спостережень рієлторам це робити не так цікаво, вони більш сухо дивляться на ситуацію, без сентиментів
-
Теж цікавить, праці не боюсь, працювала в Польщі на заводі, тому можу робить що завгодно
-
Не могу, я в бане у телеграмма что ли 🥲
-
2го марта, в 20.25. Как думаете, там будет кто-то в это время?
-
skyscanner На зручно шукати квитки по датам та по часу, а купувати краще на офіційних сайтах авіакомпаній. Наприклад condor Чи WestJet
-
Подскажите кто знает, сгорела машина с водительским удостоверением ещё в Украине, возможно как-то тут восстановить или надо заново учиться?
-
Доброго дня. 14 березня прилітаю до Ванкувера, шукаю кімнату на 2-3 місяці.
-
Добрий ранок, підскажіть хто якою банківською системою користуються ? І якого сотового оператора ви брали для зв’язку ?
-
Доброго дня! Має хтось відьну кімнату в Ванкувері на пару місяців на початок