Ukrainian Vancouver
-
Дякую)
-
Всім привіт 🌹 Я візажист і стиліст по волоссю з досвідом близько 5 років. ШУКАЮ МОДЕЛЬ на відпрацювання нових технік в ЗАЧІСКАХ і для контенту в інстаграм 🔥 Зніматимемо рілси, багато фото і відео (буде повний образ макіяж + зачіска) БЕЗКОШТОВНО ✅зайнятість: 4-5 годин ✅ вміння позувати (скидайте в лс фото, де ви позуєте, щоб я розуміла, як ви почуваєтеся у кадрі) ✅ без великого об‘єму нарощених вій (до 3д) 📍10 хв на 🚍 від центру Ванкувера
-
Ищу работу уборщицы, посудомойки или помощницы на кухне,знание языка слабое. Буду рада любому предложению.
-
Добрый день! Сдаю трехкомнатный basement suite - 531 W 27th Ave - $3200
-
Всім привіт! Можливо хтось буде летіти до Ванкуверу 9.03 Прага-Амстердам-Ванкувер на KLM. Буду радий компанії)
-
Vancouver- 531 W 27th Ave
-
підкажіть, чи є тут ті хто піде на концерт Бумбокс 1го березня?
-
Підскажіть будь ласка хто може допомогти з резюме
-
написав у ПП
-
Добрий день, шановні! Тільки-но прийшло повідомлення, що для українців є 8 вільних місць на навчання яке проводить YMCA разом Western Community College на тему туризму та гостинності (готельний бізнес). Навчання безкоштовне на 8 тижнів, приймають якщо вам від 16 до 30 років. Я зараз сама навчаюся там, тож буду рада поділитися контактами, пишіть :) Програма Great BC- Introduction to BC Hospitality Industry (8 weeks) February 20, 2023 to April 14, 2023 - запис до 17 лютого
-
І яка ціна квитка на один проїзд чи погодинно
-
Вітаю. Чи є хтось (з реальним досвідом) у чаті, хто пройшов медогляд до прильоту в Канаду? Чи потрібний запит на мед. огляд? За який час до прильоту потрібно здати? Якщо не здати протягом 90 днів, то після неможливо зняти обмеження? Чи можна здати протягом 90 днів у Європі? Які дії після? Відразу скажу, що лечу на 1 день, отримати WP, залишитися і здати протягом 90 днів (безкоштовно в деяких провінціях) не зможу. PS: Задавала в пошуку різні варіації, але відповіді на своє запитання так і не знайшла.
-
Підскажіть будь-ласка як тут з автобусами справи? Як купити квиток, де ? Дякую )
-
Всі автобуси - це одна зона. Квиток дійсний на півтори години. В автобусі можна сплатити готівкою (але машина розміну не дає), дебітовкою чи кредиткою, або карткою Compass. Картку Compass можна придбати біля будь-якої станції метро, або у London Drugs чи Shoppers. Вартість проїзду залежить від способу сплати, часу доби чи від того чи це робочий день або вихідний, та звичайно зон проїзду (їх три всього).
-
Привіт всім✌️ Мене звати Поліна, мені 26 років, я українка, і я переїхала до Торонто 7 місяців тому. Буду у Ванкувері з 15 по 19 березня для зустрічі в консульстві США. Шукаю хто міг би захости мене на ці три дні. Натомість я мігла б прийняти вас у Торонто ⚡️ Буду дуже вдячна за допомогу