Ukrainian Vancouver
-
Здравствуйте. Ищем повара на полную занятость со знанием украинской, грузинской, европейской кухни. Полная занятость, оплата оговаривается при собеседовании согласно опыта работы и навыков. Жилье не предоставляем, но поможем с поиском. Мы находимся на севере BC, в очень красивом городе Smithers, (если вы устали от больших городов, любите природу и горы, то вам к нам:))) Также местный салон красоты ищет парикмахера с опытом работы и на полную занятость. Пишите в личку или на почту [email protected]. Всем хорошего дня.
-
Если до Канады добрались, то дело не в бомбе. С такой мыслью, что выехали без нiчого, то могли бы остаться рядом в Европе , более 20 стран принимало беженцев. Так что оправдание такое себе . Смеемся с того, что таким табором большим и где то их разместить надо. Тут одного хер расселишь. В аэропорту мамы с детьми сидят всю ночь, рыдают, нету места. А тут пионер лагерь
-
Привіт, наступного місяця я приїду до Ванкувера. Чи можуть вони ще допомогти нам із готелем на 2 тижні
-
Hello, I will arrive in Vancouver next month, are you still helping us at the hotel for 2 weeks?
-
Canva , сайт, там можно безкоштовно зробити, тільки подивіться рекомендації як робити резюме і оберіть більш менш підходящий шаблон, успіхів
-
Так, є
-
Ник🏕️🏄♂️, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
Who is interested in a personal assistant job? All you need to do is to post an apartment available for rent on Facebook marketplace or any marketplace You'll be paid $600 weekly Let me know if you're interested!
-
Друзі, доброго дня, усім привіт! Мене звати Наталя, прилітаю до Ванкуверу з кішечкою ( экзот, короткошерстний перс) 4го березня, шукаю кімнату. Кішка дуже спокійна і вихована). Я перукар з великим досвідом за професією, якщо це важливо. Також є медична освіта, якщо потрібно якась допомога. Спокійна, люблю чистоту, позитивна, комунікабельна.
-
Підкажіть будь ласка,в мене така ситуація що я мав тимяасовий прихисток в двох країнах,зараз в Швейцарії третій...при заповненні анкети пише шо за рахунок піврічного проживання за кордоном(я так розумію в Швейцарії)викидає на початок сторінки,але якщо цей пункт пропустити то все проходить норм...чи не буде потім в мене проблем,хтось знає?
-
Підкажіть будь ласка,в мене така ситуація що я мав тимяасовий прихисток в двох країнах,зараз в Швейцарії третій...при заповненні анкети пише шо за рахунок піврічного проживання за кордоном(я так розумію в Швейцарії,)викидає на початок сторінки,(також можливо через соц виплати від Швейцарії)але якщо цей пункт пропустити то все проходить норм...чи не буде потім в мене проблем,якщо я цей пункт пропущу,хтось знає?