Ukrainian Vancouver
-
ненароком перенесла 200 доларів з дебету на кредет ,а назад не хоче
-
добрий вечір, хто знає чому з кредет карти, назад не можна скинути гроші на дебет?CIBC банк
-
Будьте обережні, ніколи не переводіть гроші з кредитки на дебітку і ніколи не знімайте з кредитки готівку. Це - дуже дрогі операції. Будете платити відсотки по кредиту з першого дня, без grace period. А це - 23% річних чи щось навколо того. Воно вам треба??
-
пише, що не можу, не можу зрозуміти чому чи краще в банк сходити?
-
я ненароком перевела з дебіт на кредет 200 доларів, хочу назад їх повернути на дебет
-
ОРЕНДА ЖИТЛА🏠 Друзі! Знаю, як у Ванкувері складно з житлом! З травня місяця ми переїзжаємо в інші апартаменти і запропонували менеджеру комплекса поселити наших друзів українців😅 бо це гарна пропозиція за таку ціну! Апартаменти 2 бедруми, 1 вошрум, велика зала, 900 sq feet - не новий комплекс, але все працює, просторно і світло. 2200 аренда (включно з паркінгом, водою, опаленням), контракт на пів року, потім можна розірвати. North Vancouver (Seymour River Pl). Без дітей! Ми з 7 річним сином мали проблеми весь час з сусідом знизу, якому він весь час заважав (можливо якщо дорослі діти, то ок). Готові залишити більшу частину меблів за невелику оплату. Ще є кілька вільних апартаментів у комплексі (2200-2500), їх чомусь не поспішають здавати, думаю можна і туди спробувати поселити. Кого цікавить, пишіть у приватні повідомлення.
-
Скільки часу стиковки буде достатньо для отримання ворк перміту? Дивимось квитки в Калгарі через Торонто Хочемо визначити чи брати квитки з запасом в день, чи в 4-8 годин стиковки вистачить? Та з якого по який час працює видача ворк перміту?
-
Вам треба в банк звернутись (або зателефонувати). Але як пан Сергій вас попереджує: якщо у вас є заборгованість і ви поклали гроші на картку, і ви ці гроші готівкою заберете - то одразу на цю суму що ви переказали готівкою буде нараховуватись відсоток. Єдиний виняток - це якщо у вас не було ніякої заборгованості, і ви ще зверху грошей додали - то тоді можна цей надлишок без проблем забрати.
-
Видача work permit працює круглодобово. Скільки по часу займе видача work permit залежить від черги. Сама процедура досить швидка, десь 20 хвилин. 4 години в Калгарі має вистачити, якщо літак не затримують.