Ukrainian Vancouver
-
Запитаю у банку
-
Добре ,дякую
-
Ще зверху поклала ,боргу нема
-
Если кто ищет жилье, Хочу предложить свою комнату в Port Coquitlam вместо себя . Сам переезжаю поближе к работе. 1 местная комната 750 $ с комуналками. С разрешения хозяина он предложил прорекламировать ещё одну комнату чуть больше чем моя и на 2 человека за 900$ . Дом Рядом с остановкой и магазином. Владелец хороший, прожил тут 3 месяца. Рекомендаций и выпесок с банка от меня не требовал.
-
По суті, я б у вашому випадку взагалі не хвилювався і нічого не робив. Просто користуйтеся кредиткою для повсякденних витрат, як зазвичай, і витратите ті зайві $200. Якщо тільки у вас не скрутне фінансове становище так що ті $200 абсолютно критично потрібні вам для чогось прямо зараз, і за це неможна розрахуватися кредиткою.
-
Всім привіт. Хто може до 21 квітня допомогти попрактикуватися з водінням, хоча би 1-2 години
-
Можливість роботи особистим помічником. Працюйте, коли вам зручно, і заробляйте шістсот доларів на тиждень. Це гнучкий неповний робочий день. Усі роботи — це робота з дому/роботи, вам не потрібно нікуди їздити, і вам не потрібно мати автомобіль, щоб почати. Щоб дізнатися більше про вакансію, звертайтесь. Надішліть DM із вашим місцезнаходженням Заявка буде прийнята і ви отримаєте відповідь протягом 24 годин
-
Потрібно обміняти CAD на будь-яку валюту Wise. Хто може - будь-ласка пишіть в пп
-
💼В кого був досвід відправляння передачок з Європи/України в Канаду? Хочу десь 20кг відправити Цікавить ким можна відправити і яка приблизно ціна, терміни
-
Укрпочта отправляет, на сайте посмотрите цену
-
Усім привіт, лечу із Варшави до Ванкувера 4 травня, можу взяти валізу 23 кг. для когось, пишіть мені в приватні повідомлення.
-
Усім привіт, лечу із Варшави до Ванкувера 4 травня, можу взяти валізу 23 кг. Кого цікавить напишіть мені в приватні повідомлення.